POLITIČAR BIO LUD ZA JELENOM MARJANOVIĆ! Sponzor joj finansirao karijeru, PA SE RAZBESNEO KADA GA JE OSTAVILA?!

ubica

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović

Jelenu Krsmanović Marjanović (33), pevačicu Granda, ludo je voleo uticajni srpski političar, ali ga je ona ostavila, tvrde izvori. Ova avantura je, kako se navodi, Jelenu koštala i života jer je rešila da progovori o svojoj vezi, što se ovom moćniku nije svidelo.

– On je bio lud za Jelenom, ali je njoj bilo dosta tajne veze i bila je čak spremna da ostavi supruga Zorana. Za tu vezu je, navodno, znala čak i njena porodica, ali su ćutali – kaže izvor lista Alo.

Božidar Spasić, bivši operativac Državne bezbednosti, smatra da pravi ubica Jelene Marjanović i dalje na slobodi.

– Neposredni ubica, kojem je ubistvo plaćeno, možda se šetka po Evropi i po Beogradu. Porodica je nije ubila jer je ona bila vezana za kuću u koju je donosila i dobre prihode. Bila je glavni hranitelj – kaže Spasić.

On navodi da je Jelena, verovatno, zapala mnogima za oko.

NISU ZNALI GDE SE SRBIJA NALAZI NA MAPI, PA SU ZAPUCALI U BEOGRAD: Evo šta misle o srpskoj prestonici posle 24 sata (VIDEO)

– Ona je bila kafanska pevačica, a tu se svašta dešava. Dolaze kriminalci, dileri, ali i razni funkcioneri. Možda je smetala nekoj konkurenciji, danas svaki mafijaš ima svoju pevačicu. Možda je u nekoj kafani čula nešto što nije smela i to je došlo glave -navodi iskusni operativac.

On otkriva da mu je Jelenin svekar Vladimir Marjanović u jednom razgovoru rekao da će kada sve prođe, progovoriti i otkriti pravu istinu.

Advokat Nebojša Milosavljević, koji je ranije zastupao Jeleninu sestru od strica Teodoru Krsmanović, takođe smatra da je pravi ubica na slobodi.

– Zbog tog ubistva, uskoro biće uhapšeni neki poznati ljudi – zagonetan je Milosavljević.

Marko Nicović, nekadašnji prvi čovek beogradske policije, još ranije je otkrio da je uticajni političar verovatno finansirao Jeleninu karijeru.

On naglašava da je saradnja podrazumevala plaćanje njenih gostovanja, skupe garderobe, šminke i svega ostalog.

UŽAS KOD LESKOVCA: Sleteo makedonski autobus s puta, najmanje TROJE POGINULIH, povređeno je 30 osoba

– Ona za to nije imala dovoljno novca, ali je trpela sve zbog uspeha. Kada je pukla tikva, moguće je da je on angažovao nekog klinca da je ubije za nekoliko hiljada evra – naveo je Nicović.

Nekadašnji prvi čovek beogradske policije smatra da je taj političar verovatno bio njen sponzor, a da je odlučio da je ubije, kada je ona htela da ga se reši.

– Njen sponzor je mogao da bude samo neko moćan i s dubokim džepom. Taj je morao da ima mesečnu platu najmanje 10.000 evra, kako bi finansirao njen proboj na estradi. Međutim, kada je Jeleni bilo svega dosta i kada je odlučila da ga napusti, on je rešio da je ućutka -tvrdi Nicović i dodaje:

UZEO SAM TI ONO NAJDRAŽE, NIKADA TE NIKO VIŠE NEĆE ZVATI “MAMA” Otac koji je zaklao troje dece ostavio ženi oproštajno pismo

– Ona je pristala na tu saradnju zbog obostrane koristi i njen suprug je znao za njega. Moguće je i da im je u kuću dolazio. Oboma je poslovni interes bio vrlo bitan, ali njemu je prekipelo kada je našla drugog finansijera – ističe Nicović.

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: Alo.rs)