POLICIJA UHAPSILA MUŠKARCA KOJI JE PESNICOM UDARIO ŽIKU ŠARENICU! Evo o kome se radi

voditelj

Foto: Youtube/ RTV Pink Official

On je pred početak emisije, oko 9.30 časova, traktorom uleteo u pešačku zonu, gde su se odvijale pripreme za početak emisije.

Mionička policija je uhapsila je muškarca koji je juče, pred početak emisije “Žikina šarenica”, koja se emitovala uživo iz Mionice, pesnicom udario autora i voditelja te emisije Živorada Nikolića.

Kako se saznaje uhapšen je Slobodan P. (50) iz mioničkog sela Sanković. On je pred početak emisije, oko 9.30 časova, traktorom uleteo u pešačku zonu, gde su se odvijale pripreme za početak emisije.

Vozač je traktorom oborio postavljenu žardinjeru i velikom brzinom ušao u pešačku zonu, i na taj način ugrozio bezbednost oko 30 ljudi koji su došli na snimanje emisije.

Predsednik Vučić: Zbog Haradinaja možemo očekivati da sastanka u Parizu i ne bude, ali nadam se da grešim (VIDEO)

Onda je prišao autoru emisije Žiki Šarenici i pesnicom ga udario u predelu glave. Nikolić, na sreću, nije zadobio povrede, a kako se saznaje, traktorista mu je uputio više pogrdnih reči, među kojima je: “J***m ti majku pedofilsku”.

emisija

Foto: Printskrin/Youtube/RTS Žikina Šarenica – Zvanični kanal

Kako se saznaje, Nikolić je u prvi mah pomislio da je čovek koji je bio na traktoru došao da ga pozdravi, međutim, on ga je, čim mu je prišao, udario pesnicom u glavu.

Incident se dogodio pola sata pred početak emisije. Mionička policija je vrlo brzo uhapsila Slobodana P. zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)