POLICIJA TRAGA ZA ŠOTROM, A ON SE OGLASIO NA DRUŠTVENOJ MREŽI: Evo šta je jutros postavljeno na njegovom profilu (VIDEO)

hamer

Foto: printscreen/instagram

Posle jučerašnjeg divljanja hamera u centru Beograda, za čijim je volanom bio muškarac za kojim policija još traga, na Instagramu osumnjičenog Olivera Šotre, poznatog stend-ap komičara i sina biznismena Rajka Šotre, osvanuli su postovi i video snimak.

Šotra je, naime, na ovoj društvenoj mreži u toku protekle noći naveo da “u Srbiji nije boravio poslednjih godinu dana”, a sve je navodno potvrdio svojim videom sa železničke stanice u Berlinu, na kojoj se, kako kaže, nalazi na putu ka Tajlandu.

POLITIČAR BIO LUD ZA JELENOM MARJANOVIĆ! Sponzor joj finansirao karijeru, PA SE RAZBESNEO KADA GA JE OSTAVILA?!

Podsetimo, jučerašnja drama je počela oko 14 časova u blizini Brankovog mosta, u Carice Milice, kada je muškarac za volanom hamera prvo pokosio semafor na uglu Palmotićeve i Svetogorske ulice, a onda nastavio da divlja vozilom kroz Palmotićevu gde je oštetio više parkiranih vozila.

“Velikom brzinom je proleteo kroz ulicu i, oborivši prvo semafor, udario u trafiku na uglu dok je radnica bila unutra. Kiosk je potpuno uništen, staklo je popucalo, proizvodi su popadali, a radnica je srećom prošla samo s povredom ruke”, naveo je izvor Kurira.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)