Policija je otkrila strašnu istinu o smrti Nišlije koji je skočio u hladnu Tisu

Most

Foto: Telegraf, Facebook/Milan Milenkovic Bexon

Milan je primećen u petak u ranim jutarnjim satima, njega su zapazili lokalni pecaroši koji su došli na Tisu da pecaju, iznenada su videli da neko pada sa mosta, od tada je trajala potraga za telom nesretnog mladića

Mladić koji je u petak u ranim jutarnjim satima skočio sa senćanskog mosta u reku Tisu, je tridesetšetogodišnji mladić iz Niša, Milan Milenković.

Na osnovu obdukcionog nalaza koji je rađen na novosadskom Institutu za sudsku medicinu, potvrđeno je da je reč o mlađem muškarcu, reč je o utapanju, jer na telu nema tragova nasilja.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, Milan je u poslednje vreme bio jako depresivan, jer mu je pre dva meseca preminuo otac. Kako su rekle kolege u građevinskoj firmi gde je Milan radio u Senti, u poslednje vreme bio je dosta povučen, tih, nije želeo ni sa kim da komunicira, a sve se to događalo nakon što mu je otac preminuo.

BRAT UBIJENE NOKAUTIRAO UBICU U VIŠEM SUDU: Devojčica (12) gledala KAKO JOJ OČUH UBIJA MAJKU, a sada ga je ugledala u sudnici i odmah počela da vrišti

Po svemu sudeći nesretni mladić nije imao snage da se izbori sa prevelikom tugom u sebi, te se odlučio na najgori mogući čin, da sebi oduzme život.

Od početka traganja za telom muškarca koji je sa mosta skočio u Tisu, pretpostavljalo se da nije iz Sente, nego iz Niša ili okoline, zbog automobila koji je pronađen sa niškim oznakama. Sada je iz PU u Kikinda i potvrđeno da je reč o njemu.

Lokalni pecaroši su videli da neko skače sa mosta; Foto: Facebook/Milan Milenkovic Bexon

Njegovo telo pronađeno je juče u poslepodnevnim satima na obali Tise. Milan je primećen u petak u ranim jutarnjim satima, njega su zapazili lokalni pecaroši koji su došli na Tisu da pecaju, iznenada su videli da neko pada sa mosta, od tada je trajala potraga za telom nesretnog mladića.

Milan se, osim što je radio u jednoj građavinskoj firmi, bavio se i sportom, bodibildingom. Smrt mladića zavedena je kao samoubistvu jer na telu nema nikakvog oblika nasilja.

(Dnevne.rs/Izvor: D.I., Kurir.rs)