Policija ima ORUŽJE kojim je ubijena pevačica? Ovaj telefonski broj rešava VELIKU MISTERIJU!

zrtva

Foto: fejsbuk

Mesec dana pošto je pevačica Jelena Krsmanović, 2. aprila 2016. godine, ubijena ronioci Žandarmerije pronašli su čekić za koji se sumnja da je korišćen prilikom ubistva pevačice, saznaje „Blic“.

Prema našim saznanjima, policija je nedugo nakon ubistva Jelene Krsmanović, analizom baznih stanica mobilnih telefona na nasipu u Crvenki od 2. aprila 2016. godine, kada je zvezda „Granda“ brutalno ubijena u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči, otkrila mobilni telefon koji se nalazio u vreme pevačicinog ubistva u njenoj neposrednoj blizini.

– Praćenjem kretanja tog mobilnog telefona, utvrđeno je da je odmah nakon ubistva pevačice, oko 17 sati, njegov vlasnik počeo da se kreće ka Novom Beogradu. Poslednje lociranje bilo je na Savskom keju na Novom Beogradu – priča izvor „Blica“ upoznat sa predmetom ubistva pevačice.

Prema njegovim rečima, operativnim radom policije i obradom informacija do kojih su došli, upravo na tom mestu bačen je čekić za koji se sumnja da je oružje kojim je Jelena ubijena.

– Ronioci Žandarmerije pronašli su u vodi, nedaleko od mesta gde je telefon poslednji put lociran, čekić. Veštačenja tog predmeta do sada nisu otkrila pevačicinu krv na njemu, a sumnja se da su tragovi uklonjeni hemijskim supstancama na putu od nasipa do Crvenke – objašnjava naš izvor.

Samim tim, naložena dopuna optužnice koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića o tome ko je sve, kada i koliko dugo bio na nasipu u vreme ubistva Jelene, otkriće i ko je vlasnik misterioznog telefona.

DANAS JE VELIKI PETAK: Ni slučajno ne smete da zaboravite jednu stvar!

– Koja je i kakva povezanost vlasnika telefona sa ubistvom pevačice, odnosno sa Zoranom Marjanovićem koji je optužen za ubistvo pevačice, znaće se kada se otkrije ko stoji iza tog broja. Sumnja se da on zna mnogo toga o pevačicinoj smrti, odnosno da je on saučesnik u ovom brutalnom ubistvu, pogotovu zato što je na mestu gde je tog 2. aprila poslednji put lociran njegov telefon pronađen čekić – kaže naš izvor.

NATAŠA BEKVALAC RASPAMETILA FOTOGRAFIJOM IZ NOVOG DOMA: Pevačica pokazala skupocenu kuću i bazen! (FOTO)

Podsećanja radi, Viši sud u Beogradu vratio je pre dve nedelje optužnicu koju je podiglo Više javno tužilaštvo u slučaju protiv Zorana Marjanovića na dopunu „radi boljeg razjašnjenja stvari“. Kako je „Blic“ pisao, sud je naložio da optužnica protiv Zorana Marjanovića bude kompletirana policijskim izveštajem u kojem će biti navedeno koji su telefoni bili prisutni na nasipu u vreme ubistva Jelene Marjanović i ko su njihovi vlasnici.

Osim toga, sud od tužilaštva zahteva da pribavi i ko su vlasnici tih telefona, kao i koja je bila njihova telefonska komunikacija.

Ovakvi podaci dobijaju se iz baznih stanica koje beleže dolazne i odlazne pozive, kao i signal koji telefoni primaju. Ova dopuna istrage koju je sud naložio odnosi se pre svega na telefonsku komunikaciju među Marjanovićima na dan ubistva. U sada vraćenoj optužnici jedan od ključnih detalja odnosi se na to što je Zoran Marjanović ugasio mobilni u 16.38 sati 2. aprila, dva minuta nakon što je sa suprugom i ćerkom stigao na nasip.

PERFIDNA IGRA: Srbiji se u Sofiji sprema velika..

Telefon mu je bio ugašen sve do 17.04, kada je ponovo uključen, što je period u kom je Jelena ubijena. Istu analizu telefona sud traži i za preostale članove porodice, ali i za građane koji nemaju veze sa Marjanovićima, a zatekli su se na mestu ubistva u pomenuto vreme, među kojima je i misteriozni Novobeograđanin.

Dopuna optužnice radi pojašnjenja

Protiv Zorana Marjanovića je 9. februara Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo jer je na „svirep i podmukao način“ lišio života svoju suprugu i pokazao „naročitu upornost i bezobzirnost“.

TEŠKE OPTUŽBE HAŠIMA TAČIJA: Mi smo bili spremni na istorijski sporazum, ali SRBIJA NIJE

Optužnica, međutim, nije zadovoljila Viši sud, pa ju je on vratio na dopunu tužilaštvu. Obrazlažući zbog čega to čini, veće suda je saopštilo da je neophodno pojašnjenje, ali i svedočenje male Jane, sedmogodišnje ćerke Zorana i Jelene, koja je, prema rečima oca, na dan ubistva bila u šetnji sa mamom i tatom po nasipu u Crvenki.

(Dnevne.rs/Izvor: Bojana Bogosav, Blic.rs)