POLICIJA DVE NEDELJE TRAGA ZA DRAGANOM (23): Oprostio se na društvenim mrežama i spomenuo JEDNO IME

TRAGEDIJA

Foto: Facebook/Dragan Rankovic

Policija, porodica i prijatelji već dve nedelje tragaju za dvadesettrogodišnjim Draganom Rankovićem iz Gornjih Grbica, kome se od 28. januara gubi svaki trag. U kragujevačkoj Policijskoj upravi potvrdili su da se za Draganom i dalje intenzivno traga.

Podsetimo, Dragan Ranković je nestao u utorak, 28. januara, nakon što je objavio oproštajnu poruku na svom Fejsbuk profilu, a poslednji put je viđen tog dana oko 15 časova u Gornjim Grbicama.

U potresnom status na Fejsbuku Dragan je napisao da mu je žao što se od prijatelja oprašta na takav način, a sve zato jer mora da reši probleme koji su nastali zbog izvesnog D, koga je nazvao “velikim prijateljem”, dodavši tome ironičan ton, jer je upotrebio navodnike.

Policijskoj upravi Kragujevac je prijavljen njegov nestanak u utorak, 28. januara, oko 18 časova i od tada se za njim traga. Iz kragujevačke policije poručili su za InfoKG da se utvrđuju sve okolnosti, kao i da su preduzete sve mere i radnje u cilju njegovog pronalaženja. Pored policije, Dragana traže porodica i prijatelji.

Građani se i dalje pozivaju da se jave ako imaju bilo kakvu informaciju o njemu na broj 061/165-25-59 ili policiji.

     

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Infokg.rs)