POLICIJA ČUVA OCA DA SE NE UBIJE, TRUDNU MAJKU PAZE DA NE IZGUBI BEBU! Samoubistvo dečaka iz Medveđe zavilo porodicu u crno

tragedija

Mali Nikola, Foto: Facebook/Sandra Marković

Nikola Marković (12), koji je u ponedeljak uveče izvršio samoubistvo iz očevog pištolja u selu Negosavlje, sahranjen je juče u 13 časova na lokalnom groblju.

Poslednjem oproštaju od tragično preminulog mališana prisustvovalo je celo selo, kao i prijatelji i porodica.

– Ne pamtimo da se takvo samoubistvo ovde ikada desilo! Celo selo zavijeno je u crno – rekao je za medije Dragi Filipović, predsednik mesne zajednice Medveđa, i istakao da se dečakovi roditelji nalaze u veoma lošem stanju i da ne mogu da veruju da se takva tragedija dogodila.

Nadam se da će dete koje čekate biti bolje od mene: I najtvrđa srca lomi oproštajno pismo mališana (12) koji se ubio zbog loših ocena

– Majka je u sedmom mesecu trudnoće. Lekari su cele noći bili uz nju jer se plaše da ne ostane i bez nerođene bebe. Policija je isto dežurala kod njihove kuće u strahu da otac možda ne naudi sebi. Užas, užas, kakva je tragedija zadesila porodicu – kazao je Filipović.

Da podsetimo, mali Nikola je u oproštajnom pismu napisao da se ubio zbog loših ocena na polugodištu, ali i zato što više nije mogao da trpi kritike roditelja. On je u momentu samoubistva bio sam u kući, a obio je ormar u kome je otac držao oružje, koje legalno poseduje.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, J.I.)