POČEO JE DA SE TRESE, NIJE MOGAO DA DIŠE: Poljubio je devojku, pa izdahnuo nekoliko minuta kasnije (FOTO)

smrt

Foto: Facebook/Miljan Zdravkovic

Sutra je trebalo da ide kod pobratima na svadbu

Počeo je da se trese, nije mogao da diše. Stigla mu je devojka, prepoznao je i poljubio, pa opet dobio napad panike – priča Igor Mitrović iz Leskovca, svedok smrti mladića Miljan Z. (24), koji je preminuo danas u Leskovcu.

On je inače bio sportista i jedno vreme je radio kao obezbeđenje.  Lekari nisu mogli ni da potvrde ni da demantuju vest o navodnoj progutanoj drogi, ali su naložili hitnu obdukciju.

Stanovnici ovog grada šokirani su iznenadnom smrću svog mladog sugrađanina, piše Jugmedia.

UPOZORENJE METEOROLOGA ZA MAJ U SRBIJI: Prete POPLAVE, 19 kišnih dana stiže, a ovo mesto je NAJKRITIČNIJE

– Sedeo sam ispred lokala. Naišao je dečko koga znam iz grada, njega i njegovu devojku. 

Kaže da je došao da u lokalu pored mog kupi cveće, jer je sutra pobratim na svadbi, a došao je kod mene i neki telefon da pogleda.

– Seo je ispred lokala  i odjednom poče da se trese, govoreći da mu je teško.

Cvećarka mu je donela vodu i šećer, ali on je dobio napad i poče da se guši – kaže Mitrović, vlasnik radnje “Kris mobil“ u Ulici Moše Pijade u centru Leskovca.

Oborili su ga na zemlju.

– Otvorio sam mu usta u pokušaju da sprečim gušenje, ali me je ujeo, pa smo mu usta otvorili kašicom. Počeo je da diše i disao dok Hitna pomoć nije došla. Stigla mu je devojka, prepoznao je i poljubio, pa je opet dobio napad panike – kaže ovaj očevidac.Kada je stigla lekarska ekipa, Mitrović im je pomogao da ga uvedu u vozilo.

– Video sam da je uključena infuzija i da on ponovo dobija napad. Mislio sam da mu spasao život. Sada sam šokiran – priča vlasnik radnje

ZNATE LI KO JE: Nekada plavi dečak, a danas jedan od najvećih frajera Srbije (FOTO)

Drugi očevici, koji su pričali za Jugmediju, kažu da su videli kako je M.Z. “progutao neku kesicu, napravio dva do tri koraka i srušio se kao sveća“.

bazen

Miljan se bavio sportom; Foto: Facebook/Miljan Zdravkovic

Međutim, čovek koji je pokušao da mu spase život kaže da ne zna da je imao takav porok. On je u Urgentni centar doveden bez znakova disanja i bez rada srca.

– Lekari su sve učinili na njegovoj reanimaciji, ali, nažalost, nisu uspeli da ga vrate u život – kaže u izjavi za Jugmediju Aleksandar Stojanović, pomoćnik direktora bolnice.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Jugmedia)