PEVAČICA UBIJENA U FOTELJI? Mala Jana: KAD JE MAMA NESTALA, SVI SU RIBALI FOTELJU U KUĆI!

fotelja

Foto: printscreen/Kurir

Naša fotelja je bila jako prljava, ali su je svi prali. Mama nije bila tu, ona se izgubila, rekla je mala Jana svojoj baki Zorici Krsmanović.

Mala Jana je jednom isprljala nameštaj u kući svoje bake Zorice Krsmanović jer je crtala po njemu. Kad smo je opomenuli da to ne radi, devojčica je odgovorila: „I naša fotelja je bila jako prljava, ali su je svi prali.“ Neko ju je pitao gde je bila mama, a Jana je rekla: „Mama nije bila tu, ona se izgubila!“

Ovu šokantnu tvrdnju iznela je juče prijateljica Zorice Krsmanović koja se telefonskim putem uključila u jutarnji program televizije Hepi tokom gostovanja forenzičara Nenada Šipke.

HOROR SCENE NA GRANICI CRNE GORE I SRBIJE: Kamen se odronio sa brda, ubio vozača koji je stajao pored vozila (INFO)

Žena čije ime nije saopšteno objasnila je da je s pokojnom Zoricom Marjanović bila prijateljica 20 godina i da je često bila u njenoj kući, naročito nakon Jeleninog ubistva.

Foto: privatna arhiva

– Zorica je od prvog dana sumnjala da su Marjanovići umešani u Jeleninu smrt. Ponavljala je u očaju: „Oni su krivi, oni su krivi, oni su je ubili.“ Međutim, nikad to nije htela da kaže javno jer se bojala da bi joj nakon toga Marjanovići zabranili da viđa Janu, a htela je da sa unukom provede što više vremena pre nego što umre – rekla je ova žena.

– Ona se nekako čudno ponašala. Bila je budna do dva-tri sata ujutru, jer su Marjanovići tako živeli. Dešavalo se da noću vrišti ili da odjednom skine odeću. Zorici je sve to bilo jako strašno… Kad bi Zoran dolazio da je vrati kući, ona nije htela da ide pa ju je on na silu uvlačio u kola. Bila je baš vezana za Zoricu, za razliku od druge babe, koja je nikad nije čuvala – ispričala je komšinica pevačicine pokojne majke.

FRANCUSKI HUMANITARAC U ŠOKU: Cela Francuska će saznati istinu, zvaničnici Srbije su udarani cevima i napadnuti šok bombama! Pa čemu da se nada običan narod na KiM?!

Tokom uključenja ona je navela i da je Zorica Krsmanović često govorila o teškom životu svoje ćerke u kući Marjanovića.

KOSOVSKA POLICIJA TRAGA ZA ČOVEKOM U PLAVOJ JAKNI: Snimak golorukog mladića koji se usprotivio BRUTALNOJ SILI obišao Evropu (VIDEO)

– Pričala je da je Jelena umorna, opterećena, da je teraju da radi za sve njih u kući. Nama je svima bilo jasno da je Marjanovići nisu voleli. Zvali su je pevaljkom. Deset godina su joj zabranjivali da peva, a kad su ostali bez para, onda su je pustili. Zoran ju je kontrolisao svugde, nigde nije mogla da ide sama – ispričala je prijateljica Zorice Krsmanović.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Jelena Ivić)