PAS NAPAO DEČAKA (9) IZ LOZNICE: Akita izletela iz neograđenog dvorišta pravo na malog Luku! Pas mu GLODAO ruku

Akita

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Dete je, uz nadljudske napore, izdržalo previjanja, koja su, narodski rečeno, obavljena naživo. Moj sin je u strahu, šoku i bolovima, kaže njegov tata  Ljubomir kroz suze

LOZNICA – Vraćajući se iz škole u četvrtak oko 17 časova, u Tičarskoj ulici u Loznici, nakon što je istrčao iz neograđenog dvorišta meštanina G. M., devetogodišnjeg Luke I., učenika četvrtog razreda OŠ “Vuk Karadžić”, napao je pas rase akita, koji mu je naneo povrede nadlaktice desne ruke, priča kroz suze, dečakov otac Ljubomir I.

Pukom srećom, kako kaže, i prisebnošću jednog od roditelja dečakove drugarice koji je naišao, sprečena je veća tragedija. Ovaj čovek je učinio da psa odvoji od dečaka, koji je već bio u bolovima, ranama i šoku, pišu Novosti.

– Njemu je poderano tkivo desne nadlaktice, koje je zbog opasnosti od infekcije ostalo otvoreno. To je bila odluka lekara, kako se rana ne bi zagnojila, da bi se izbegla smrt poput one kakva je zadesila dečaka iz Kozjaka, kod Loznice, o čemu je javnost dobro upoznata – priča Ljubomir.

UŽAS NA KRSTOVDAN! Albanska deca iskopala grob srpskih beba blizanaca, pa im komadala tela!

– Dete je, uz nadljudske napore, izdržalo previjanja, koja su, narodski rečeno, obavljena naživo. Moj sin je u strahu, šoku i bolovima. Za nas, kao roditelje, ovaj dan će stati trajno zapamćen, kao i njegovi ožiljci.

Sa događajem su upoznati policija i nadležne inspekcije i očekuje se brza istraga povodom onoga što je mališan, ni kriv ni dužan doživeo. To je utoliko teže jer se nešto slično dogodilo nedavno u strogom centru grada, takođe mališanu, ali je vest brzo pala u zaborav.

     

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Večernje novosti)