PAKAO TRAJE TRI GODINE! Zoran Marjanović: “OVO JE MOJA ISTINA O UBISTVU!”

Jelena

Foto: Telegraf, Fejsbuk/Jelena Jeca Marjanović

Prema nezvaničnim informacijama, Marjanović se tereti da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči ubio suprugu na podmukao i svirep način

Suprug ubijene pevačice “Granda” Jelene Marjanović kaže da nije iznenađen što je protiv njega podignuta i treća optužnica, kao i da veruje da će jednog dana sve izaći na videlo.

– Nisam iznenađen što je tužilaštvo po treći put podiglo optužnicu protiv mene. Posle svega što sam preživeo u protekle tri godine, ni kriv ni dužan, ništa me više ne može iznenaditi – ovim rečima je Zoran Marjanović prokomentarisao odluku Višeg tužilaštva u Beogradu, koje je po treći put protiv njega podiglo optužnicu zbog brutalnog ubistva supruge i pevačice “Granda” Jelene Marjanović.

Duško Tošić napravio haos na društvenim mrežama! VIŠE NE PRATI SUPRUGU NA INSTAGRAMU, OBJAVIO FOTKU SA DRUGOM ŽENOM! (FOTO)

Prema nezvaničnim informacijama, Marjanović se tereti da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči ubio suprugu na podmukao i svirep način, a njen leš potom bacio u kanal. U optužnici se takođe navodi da je u neposrednoj blizini mesta zločina sve vreme bila Zoranova i Jelenina ćerka Jana, koja je u tom trenutku imala pet godina.

– Bog sve vidi. Tako da će jednog dana na videlo izaći sve klevete, fabrikovanja i nameštaljke kovane meni i mojoj porodici. Od istine niko nije uspeo da pobegne, jer Bog je istina i štiti pravednike – poručio je optuženi Marjanović.

BOMBA NA ESTRADI – RATUJU PREKO DECE?! Ceca i Dragana se isprozivale, a onda je Anastasija uradila ovo

On je kazao da do danas ne zna ko je ubio njegovu suprugu, ali ni kome je u interesu da on bude optužen za svirepi zločin i izveden pred sud.

(Dnevne.rs/izvor: Kurir)