OVO MOŽE SAMO U SRBIJI: Bojana krvnički pretukla trojica siledžija iz Lazarevca, ali sud je u zatvor ekspresno poslao MAJKU I SESTRU prebijenog mladića zbog verbalnog duela sa policijom!

majka

Foto: Kurir

Lazarevčanin Bojan Pavlović (28) teško je pretučen pre dva dana u lokalnom naselju Veliki Crljeni, međutim lokalni sud je po ekspresnom postupku osudio i odmah poslao u zatvor njegovu bolesnu majku i sestru!

Sud u Lazarevcu osudio je, zbog verbalnog napada, na čak 50 i 30 dana sestru i majku Bojana Pavlovića, jer su se u afektu posvađale sa patrolom policije, kada su videle svog brata i sina prebijenog i krvavog. Bojana su, prema njegovim rečima, prebili Željko V.. sa ocem i dve druge osobe na parkingu ispred jedne lokalne kafane. Međutim, uprkos vidljivim povredama na glavi, Bojan je optužen da je napad i batine izmislio, dok su nadležni prihvatili tvrdnje sestre Željka V. da on u toku tuče nije ni bio na licu mesta!

FOTO: KURIR

Slađana Pavlović, pedesetogodišnja majka Bojana Pavlovića, sada u zatvoru čeka operaciju žlezde, a ogorčeni mladić se u šoku pita kako je moguće da je sud njegovu majku i sestru Bojanu ekspresno poslao u zatvor, dok su se, uprkos vidljivim povredama na njegovom licu, organi reda ophodili kao da se njemu ništa nije dogodilo.

“IZ MOJE SLAVINE TEČE MINERALNA VODA, SMEĆE MI ODVOZE U LIMUZINI”: Folk diva Ceca Ražnatović sve iznenadila objavom (FOTO)

Napad se desio u ponedeljak 20. avgusta neposredno posle ponoći. Bojan za Kurir priča da ga je Željko V., s kojim se od ranije površno poznaje, najpre kontaktirao putem Fejsbuka, sa obrazloženjem da mora da se vidi s njim u vezi, kako je rekao, nekih “hitnih” stvari.

– Tom prilikom mi je tražio broj telefona koji sam mu i dao. Pozvao me je i rekao da moramo hitno da se vidimo u kaficu “Pik” koji se nalazi u Velikim Crljenima. Ja sam tamo stigao oko 00.30, a na parkingu me je dočekao Željko sa ocem, i dvojicom meni tada nepoznatih ljudi. Pozdravili su se sa mnom ponudivši mi pice. Ja sam to prihvatio i seo za njihov sto. Konobar je odbio da me usluži sokom od jagode, uz opasku da služe samo žestoka pića, priča Bojan za Kurir.

On dalje navodi da su i Željko i ostali prisutni bili u vidno alkoholisanom stanju, zbog čega im je ubrzo prišao konobar i zamolio ih da napuste lokal zbog zatvaranja. Međutim, kada su izašli ispred kafane, usledio je podmukao napad.

FOTO: KURIR

– Prilikom izlaska na parking, Željko staje ispred mene i udara me pesnicom u predelu vrata, pošto sam se donekle izmakao iznenađen napadom. Pokušao sam da pobegnem, ali su me posle par metara sustigli i oborili na zemlju. Tu počinje agonija, udaraju me i šutiraju dok ih ja pitam “Zašto?”.

Sva četvorica prisutnih su učestvovala u mom prebijanju, a tom prilikom su mi oduzeli telefon sa dve kartice, što sam i zvanično prijavio. Tuču prekidaju sestra Željka V. i njegova supruga, koje dolaze na parking vozilom “sitroen”. Ja sam taj trenutak iskoristio i od prolaznika pozajmio telefon da bi pozvao policiju. Kada su nasilnici shvatili da sam obavestio pripadnike MUP-a Lazarevac, oni su otišli vozilom kojim je došla Željkova supruga. Ja sam jedini sačekao patrolu i dao izjavu, odnosno saopštio sam moja saznanja o napadačima, jer ih poznajem. Iz ambulante sam se javio majci i sestri koje su me sacekale kuci, priča Bojan za Kurir.

Njegov dolazak kući je međutim kod majke i sestre izazvao šok i revolt, da bi se na kraju slučaj završio njihovim hitnim privođenjem kod sudije za prekšaje i hapšenjem.

– Kada su me videle krvavog i izderanog, objasnio sam im šta se desilo. Rekao sam im i da je patrola uzela moju izjavu na licu mesta. One su posebno bile izrevoltirane činjenicom da me je ista patrola u ambulanti napala da sam izmislio ko me je tukao, i da su oni u usmenom razgovoru sa Željkovom sestrom došli do informacije kako su oni, u stvari, na “svirci” u Beogradu.

INCIDENT U CRNOJ GORI: Napadnuti mladići iz Srbije, jedan u komi u kritičnom stanju, LEKARI SE BORE ZA NJEGOV ŽIVOT! (INFO)

Sestra i majka su, ogorčene ničim izazvanim napadom na mene, otišle do Željka V. da ga pitaju šta se desilo, a tamo ih je zatekla i patrola, koju su Željkova supruga i majka pozvale. Tom prilikom je došlo do verbalnog duela između moje majke i sestre, sa jedne, i patrole policije i Vasića sa druge strane Tom prilikom oni lišavaju slobode moju sestru Bojanu Pavlović, a ujutru i moju majku Slađanu Pavlović, koja je otišla da se raspita za ćerku, navodi Bojan.

Posle susreta u Vasićevoj kući i hapšenja, Bojana i Slađana Pavlović su odvedene kod sudije za prekršaje, i po hitnom postupku kažnjene, navodi šokirani mladić.

– Mojoj sestri određuju kaznu od 50 dana zatvora, a majci, koja čeka operaciju žlezde 30 dana zatvora. Odmah posle presude njih dve su sprovedene u Požarevacki zatvor. Ja sam za pomoć morao da se obratim Urgentnom centru, i nakon pružene lekarske nege sam otpušten na kućno lečenje. Morao sam ipak da se još dva puta obratim istoj ustanovi zbog bolova i smetnji u predelu vrata, u vidu nemogućnosti pomeranja u nekim polozajima. Za šve sto sam izjavio spreman sam da se podvrgnem poligrafskom testiranju….a da li smeju ostali, pita se na kraju Bojan.

URUČENA OPTUŽNICA: Jemstvo za puštanje na slobodu Beograđanke Sare Vidak je odbijeno (INFO)

Kako Kurir saznaje, nasilnici su odranije poznati policiji i imaju krivični dosije, ali još nisu saslušani povodom prebijanja Bojana Pavlovića.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)