OVO JE VOZAČ KOJI JE POGINUO U ZEMUNU: Bojan (31) tek počeo smenu, preminuo na licu mesta FOTO

tragedija

Foto: Printscreen Facebook/Vozači tramvaja i ostalo GSP osoblje, Printscreen/ Facebook

U stravičnom sudaru dva autobusa i jednog automobila, koji se dogodio oko 4 sata u Zemunu, poginuo je vozač autobusa Bojan Perać (31), objavljeno je na Fejsbuk stranici to Vozači tramvaja i ostalo GSP osoblje.

Kolege vozači se opraštaju od mladog Bojana, navodeći da je velika tuga to što se dogodilo.

Kako se piše na stranici, Bojan je po zanimanju bio pekar, a od 2018. godine je radio kao vozač autobusa. Završio je Hemijsko- prehrambenu tehnološku školu.

Podsetimo, teška saobraćajka dogodila se na raskrsnici ulica Cara Dušana i Tršćanske u Zemunu u kojoj je na licu mesta stradao vozač GSP-a, a povređeno je i nekoliko putnika u autobusu privatnog prevoznika, kao i vozači putničkog vozila i privatnog autobusa.

FOTO: FACEBOOK PRINTSCREEN

– Autobus GSP-a je išao prazan iz garaže u Zemunu da se uključi na liniju 15, a autobus privatnog prevoznika je radio na liniji 45. Na vozilima koja su učestvovala u nezgodi pričinjena je velika materijalna šteta – navodi se u saopštenju GSP “Beograd”.

GSP “Beograd” je izrazilo najdublje saučešće porodici nastradalog vozača, koji nije svojom krivicom izgubio život, i želi brz oporavak povređenima.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)