OVO JE SRĐAN (37) KOJI JE JUTROS STRADAO U LOVU U VRANJSKOJ BANJI: Upucan iz sačmare uu grudi, kad je stigla Hitna pomoć još davao znake života

tragedija

Foto: Printksin/Facebook

Srđan Đorđević (37) iz Vranja nastradao je tokom lova jutros oko 6 časova u planinskom selu Prvonek kod Vranjske Banje. Njega je u lovu, kako se sumnja, usmrtio drugi lovac, iz Vranjske Banje, s kojim je često išao u lov.

Stradali Đorđević je bio pripadnik Vojske Srbije, a često je išao u mirovne misije. Lov je obožavao i sa drugarom iz Vranjske Banje je često išao da lovi. Đorđević se pre nekoliko godina oženio, a za sobom je ostavio ćerkicu koja ima godinu i po dana i suprugu.

Komšije su u šoku od kako su čule strašnu vest. Za Đorđevića imaju samo reči hvale, kažu da je bio izuzetan čovek i komšija, poznat po svojoj vrednoći.

Pošto je rano ostao bez oca, kuću je sazidao sam, rekli su.

Kako nam je rekao komšija stradalog čoveka, sinoć su se videli pošto je odvezao na stanicu majku, koja je bila u poseti, a živi kod Trgovišta.

Od prvog marta će SRBI moći da se zaposle u Nemačkoj kao da su Nemci, ovo su pravila

Đorđević je usmrćen hicem iz lovačke puške u grudi i kako nezvanično saznajemo iz Hitne pomoći, kada je ekipa stigla na lice mesta, davao je znake života. Na žalost, pomoći mu nije bilo, jer je bio, kako su nam rekli, raznesen sačmom.

Kad su komšije čuli za tragediju, prokomentarisale su da je nesrećni Srđan i zbog posla bio u dodiru s oružjem i da mu je ono na kraju došlo glave.

     

(Dnevne.rs/izvor: telegraf.rs)