OVO JE PRONAĐENO NA MESTU GDE SU ČETIRI MLADE OSOBE IZGUBILE ŽIVOTE! Fotografija koja će vam naterati suze na oči

tragedija

Foto: Privatna arhiva, Kurir

Na mestu stravične nesreće kod Šapca, u automobilu u kom je nastradalo četvoro mladih, pronađene su fotografije, a na jednoj od njih nalazi se i poginula Sara L. sa drugaricama.

Na fotografiji, koja je, kako saznajemo, nastala na jednoj nedavnoj proslavi punoletstva, devojke, među kojima je nastradala Sara L. uslikane su sa širokim osmesima, pune života, ne sluteći kakva tragedija se sprema za samo nekoliko nedelja.

Kako se pretpostavlja jedna od devojaka je ponela slike sa proslave koja se dogodila nedavno, kako bi ih dala drugoj za uspomenu.

Na mestu nesreće ostala fotografija nasmejanih drugarica

NA MESTU NESREĆE OSTALA FOTOGRAFIJA NASMEJANIH DRUGARICAFOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Podsetimo, poginula Sara, čija je sestra Maja L. vozila automobil koji se, nakon što se nekoliko puta prevrnuo zakucao u banderu, trebalo je i sama da slavi punoletstvo za dva dana.

Teška saobraćajna nesreća dogodila oko 5 sati ujutru u mestu Tabanović kod Šapca, kada je pod još neutvrđenim okolnostima automobil “ford fijesta” šabačkih registarskih oznaka izleteo sa puta i udario u stub javne rasvete. Od siline udarca, stub je iščupan iz zemlje.

“Ležali su razbacani onako kako su ispadali iz automobila u letu” Obavljena obdukcija tela poginulih, imamo nove detalje

U udesu su život izgubile Sara L. (18) , Ivana B. (20), i Tanja L. (18) i Miodrag J (20), dok je Maja L. (20) koja je vozila, van životne opasnosti i na bolničkom lečenju.

Petoro mladih vraćalo se iz noćnog provoda, a nesreća se dogodila samo kilometar od sela Mačvanski Pričinović, u kome su živeli.

         

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)