Ovo je porodica čija BEBA JE POGINULA u teškom udesu: Poslednji detalji saobraćajne nesreće kod Jagodine

tragedija

Foto: Youtube/Printscreen/6041321as/Facebook/Printscreen/Béres-Mózes Kinga

Kako se saznaje, udes se dogodio u smeru ka Beogradu, oko 4:30 sati u subotu ujutru.

“Pasatom” mađarskih registarskih tablica upravljao je Balaš Bereš (47), devojčicin otac, dok je na mestu suvozača sedela bebina majka Mozes Kinga Bereš (31).

Prema dosadašnjim rezultatima istrage ove nesreće pretpostavlja se da se automobil kretao brzo, brzinom koja prelazi dozvoljenu, te da je vozač verovatno zaspao za volanom. Nesvestan toga da je izgubio kontrolu nad vozilom, Bereš je dodao gas i probio zaštitnu ogradu, sleteo u njivu pored puta gde se na kraju zaustavio.

DEDA ME JE KRVNIČKI GURNUO I OD MENE NAPRAVIO INVALIDA! Kristina iz Loznice živi život PUN MUKA, sanja kad će PONOVO PROHODATI

U momentu kada je “pasat” sleteo s puta, vozač i suvozač su navodno bili vezani, ali ne i njihova mala ćerkica. Vozač i putnice u automobilu su tom prilikom zadobili povrede i Hitna pomoć ih je odmah prevezla u jagodinsku bolnicu. Devojčica koja je pre tri i po meseca tek proslavila prvi rođendan, po prijemu u bolnicu bila je životno ugrožena. Uprkos naporima lekara i medicinskog osoblja tri sara kasnije, u 7:20 sati, preminula je od posledica teških povreda zadobijenih u udesu.

Majka bebe, Mozes Kinga Bereš, u sudaru je lakše povređena i zadržana je u jagodinskoj bolnici. Teže povređeni otac Balaš Bereš, sa povredama kičme, iz Jagodine je transportovan u bolnicu u Kragujevcu, i on nije životno ugrožen. Ipak, njegove povrede su bez sumnje teške i nezahvalno je prognozirati oporavak.

Prema rečima direktora Kliničkog centra u Kragujevcu doktora Predraga Sazdanovića, pacijent koji je u subotu ujutro dovezen iz jagodinske bolnice i ima višestruke prelome ekstremiteta i kičmenog stuba, ali nije u životnoj opasnosti. Kako je dr Sazdanović rekao, u toku je dalja dijagnostika kako bi se utvrdilo da li je tokom saobraćajne nesreće zadobio i povrede unutrašnjih organa.

– O saobraćajnoj nesreći obaveštena je Ambasada Mađarske s obzirom na to da se radi o mađarskim državljanima i oni će dalje preduzeti sve što je iz domena njihovih nadležnosti – rekao je Miloš Lukić, direktor opšte bolnice u Jagodini. Pretpostavlja se da će ambasada i obavestiti srodnike porodice Bereš o stravičnoj tragediji.

DIVLJA SVINJA NAPALA ČOVEKA U LOVIŠTU BLIZU GRANICE SA CRNOM GOROM: Krv prskala na sve strane, kidala i pojela meso sa živog čoveka (UZNEMIRUJUĆ FOTO)

Zasad nije poznato odakle su supružnici Bereš sa ćerkicom putovali. Pretpostavlja se da su se vraćali kući, u Mađarsku , u grad Kapošvar, u kom žive. Moguće je da je porodica bila na odmoru u Grčkoj ili nekoj drugoj turističkoj destinaciji, jer nije poznato da imaju porodicu u Srbiji.

       

(Dnevne.rs/Srbija Danas/Izvor: Blic)