OVO JE POLICAJAC IZ MIONICE OSUMNJIČEN ZA OBLJUBU DEVOJČICE: Otkrivene su MRAČNE TAJNE iz njegovog života!

Mionica

Otkrivene su MRAČNE TAJNE iz njegovog života!, Foto: Facebook

Policajac V. Ž, iz Policijske stanice u Mionici, uhapšen je i određen mu je pritvor do 30 dana, jer je osumnjičen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu.

Policijski službenik osumnjičen je da je od marta do hapšenja, koristeći nezrelost devojčice, s njom stupio u kontakt, a potom počinio nedozvoljene polne radnje.

Kako za Pink.rs, pričaju komšije on je odavno poznat po problematičnom i bahatom ponašanju.

– Doživeo je veliku porodičnu tragediju, dete mu se udavilo i od tada se potpuno promenio. Pukao je. Našao je novu ženu, a onda je krenuo nekim pogrešnim putem… – navode komšije koje informacija da je V. Ž. osumnjičen za silovanje nije previše iznenadila.

TRAGEDIJA U BEČEJU: Snaja nakon svađe vilama izbola svekrvu nasmrt

Prema njihovim rečima, devojčica za čiju je obljubu osumnjičen je ćerka njegovog prijatelja.

– Nisu bili najbolji drugovi, ali se veoma dobro poznaju – kažu komšije.

Prema pisanju medija, V. Ž. je otac tri maloletna deteta, od kojih je jedno školski drug 13-godišnje devojčice koju je obljubio.

On je navodeno, u svom automobilu, često devojčicu uveče vozio na skrovita mesta u okolini Mionice, a potom činio nedozvoljene polne radnje.

KAD IDE NA KOSOVO? Ana Brnabić o odlasku u južnu srpsku pokrajinu

Sve se otkrilo kada je majka primetila da se njena ćerka čudno ponaša. Između ostalog, u mobilnom telefonu devojčice pronašla je neobične i eksplicitne poruke, pa je sve prijavila mioničkoj policiji.

– Devojčica je u svom iskazu istražnim organima priznala da je bila u “emotivnoj” vezi sa osumnjičenim, da se u njega “praktično zaljubila”, te da nije bila prisile na seksualne odnose. Pre nego što je dala iskaz, kako je predviđeno zakonom, sa njom su razgovarali veštaci psihijatrijske struke koji su procenili da je sposobna da da iskaz i iznese sadržaj šta se dešavalo između nje i osumnjičenog. Uhapšeni policajac, pak, branio se ćutanjem – navodi izvor za beogradske medije.

         

(Dnevne.rs/Izvor: Pink.rs)