OVO JE OSUMNJIČENI ZA ČETVOROSTRUKO UBISTVO KOD JABUKOVCA! Njegov deda tvrdi: Pušku čuva u sobi, dobar je momak

vojska

Foto: Printscreen/instagram

Davor P., koji je jutros uhapšen zbog sumnje da je počinio četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, u poslednje vreme se zanosio idejom oko traganja zakopanog zlata, a u tome je, šuška se po ovom selu, imao i ortaka.

Davor je, inače, bio zaluđenik za oružjem, rado se fotografisao sa puškom i pozirao u vojničkoj uniformi.

Kako su nam ispričali drugari iz Jabukovca, imao je svoje “tinejdžerske ispade”, ali je u poslednje vreme bio opsednut traganjem za zakopanim blagom.

– Kad je odslužio vojsku, krenuo je da traži zakopano blago, ali je ubrzo odustao od toga. Inače se po Jabukovcu priča da ima dosta zakopanih starina, pa se i on pomalo zanosio, al nakratko – kaže njegova poznanica.

Svi drugari su složni i tvrde da Davor nikad nije imao problema sa zakonom, osim jednom, što je, kako kažu, i zavedeno.

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo četvoro meštana Jabukovca

– Pre 10 godina zbog devojke je napravio glupost. Uzeo je auto nekome iz sela, da bi njime otišao kod devojke, jer je po svaku cenu hteo da je vidi – ispričao je za “Telegraf” jedan poznanik.

ubica

Foto: Fejsbuk

Davor, inače, živi sa ocem u porodičnoj kući (ostao je sa njim nakon što mu se majka preudala) i pristojnog su materijalnog stanja. Sa njima u kući žive baba i deda. Njegov mlađi brat je u Hrvatskoj trenutno.

 – Davor je automehaničar, nije nikada uzimao drogu, bio je u krugu normalnog društva. Iskreno, ne verujem da je on to uradio, znam ga – kazao je jedan rođak, koji je želeo da ostane anoniman.

ŽELEO JE DA BUDE PROFESIONALNI VOJNIK, ALI NIJE MOGAO

Osumnjičeni je, kako pričaju njegovi prijatelji iz Jabukovca, silno želeo da bude profesionalni vojnik, ali su ga odbili ili zbog visine ili zbog toga što je zakasneo s prijavom.

DAVOROV DEDA: ODVELI SU GA, A NIJE KRIV

Kontaktirali smo i sa Davorovim dedom Radovanom, koji kaže da su njegovog unuka policajci juče odveli iz kuće. Na pitanje o tome da li se Davor čudno ponašao u vreme kada se desio zločin, on kaže da nije, kao i da je sve vreme bio u kući.

Policajci pretresli salaš pa pronašli gomilu oružja! Još veće IZNENAĐENJE je usledio kada su videli šta je ZAKOPAO u svom dvorištu

– Nismo ni znali šta se desilo u Jabukovcu, sve dok nismo videli helikopter i maricu koja nam je prošla pored kuće. Moj unuk je do prošle godine radio kod privatnika, u automehaničarskoj radnji, ali se ta radnja zatvorila i od tada nema nikakav posao. Ne verujem da je on ubica, jer su kod njega našli samo 315 evra – kaže deda Radovan.

Kako deda objašnjava, Davor u svojoj sobi drži vazdušnu pušku.

– On voli oružje, ali nije odlazio u lov. Čuva je u svojoj sobi, u kutiji. Istina je da je kad se vratio iz vojske pokušavao da traži blago, ali je odustao. Kod mene je imao sve što treba, i hranu i stan – kazao je Radovan.

Imao je i prijatelje i uvek je, kaže, bio u dobrom društvu.

     

(Dnevne.rs/izvor: Telegraf.rs)