OVO JE MUŠKARAC KOJI JE POKOSIO ŽENU I 4 DECE: Divljao autom po putu sa više od 3 promila alkohola u krvi, majka i ćerka odmah umrle

tragedija

Foto: Facebook/Nermin Rustempasic

Muškarac koji je udario ženu i četvero dece u Novom Travniku, nakon čega su majka i devojčica umrle, imao je više od tri promila alkohola u krvi, rekao je zamenik glavnog tužioca Srednjobosanskog kantona, Dragan Popović.

– Za sada smo preliminarno utvrdili da je Nermin Rustempašiću bila pod uticajem alkohola. Imao je više od tri promila alkohola u krvi. Videćemo da li je još bilo alkohola u krvi, jer smo uzeli uzorke i čekamo zvanične rezultate – istakao je Popović.

On je naglasio da će predložiti da Nerminu Rustempašiću bude određen pritvor.

– Vozač “opel astre” je, krećući se iz pravca naselja Kasapovići, ispred gradske džamije izgubio kontrolu nad vozilom, popeo se na trotoar, strugao po ogradi. Za sada, otprilike, možemo zaključiti da je na trotoaru pokupio majku s dvoje dece i decu lokalnog imama – objasnio je Popović.

Prema njegovim rečima, danas će biti obavljena obdukcija tela žene i devojčice.

MAJKA I ĆERKA OSTALE NA LICU MESTU MRTVE, TROJE DECE TEŠKO POVREĐENO: Stravična nesreća u centru Novog Travnika

Dvoje dece je s teškim povredama prevezeno u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, dok je jedno dete upućeno u travničku bolnicu.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs/Avaz.ba)