Ovo je mladić iz Bačkog Gradišta koji je zakopao majku u dvorištu: Ispituje se je li reč o ubistvu

drama

Foto: Fejsbuk

N. F. (24) iz Bačkog Gradišta osumnjičen je da je na jesen prošle godine ubio i zakopao svoju majku Dušicu u dvorištu njihove kuće u Ulici Šamu Mihalja. Policija je u utorak pronašla beživotno telo Dušice F. (55), a njen sin, sa kojim je živela, uhapšen je i određeno mu je zadržavanje, piše Dnevnik.

Sumnja se, prema rečima meštana da je, N. F. prošle godine ubio majku, ali se ne isključuje ni mogućnost da je nesrećna žena preminula prirodnom smrću, a da je sin u dvorištu zakopao jer nije imao finansijskuh sredstava da je sahrani.

U komšiluku kažu da su poznavali i pokojnu ženu, njenog sina i muža, koji ih je napustio 2017. godine i otišao u Nemačku da živi.

Kako kažu u Bačkom Gradištu, kada je policija privela N. F., on im je rekao da mu je majka preminula i da je on telo zamotao u ćebe i zakopao u dvorištu kuće u ulici Šamu Mihalja 31.

SUDSKI SPOR: Olja Bećković tužila Željka Mitrovića! Nećete verovati ZBOG ČEGA

– U utorak je policija došla sa osumnjičenim mladićem u dvorište kuće i on im je pokazao mesto na kojem je zakopao majku. Na tom mesto je i pronađeno njeno telo – pričaju meštani.

Stanovnici ove ulice primetili su da Dušice nema još od jesenas, a kada su mladića pitali gde mu je majka, on im je rekao da je umrla. Policija je nedavno došla do informacija da je nesrećna žena mrtva i da ju je sin zakopao u dvorištu, pa su odmah otišli u njegovu kuću.

Tamo su prekopali svu zemlju oko kuće i našli kosti nesrećne žene.sa osumnjičenim mladićem u dvorište kuće i on im je pokazao mesto na kojem je zakopao majku. Na tom mesto je i pronađeno njeno telo.

– Otac mladića koji je 2017. godine napustio njega i njegovu majku i otišao da radi u Nemačku počeo je da se među rodbinom i prijateljima raspituje gde mu je sahranjena žena jer je hteo da uzme umrlicu kao dokaz da je preminula kako bi mogao ponovo da se oženi. Tada je klupko počelo da se odmotava jer se ona u nadležnim institucijama i dalje vodi kao živa pa je Nikola uhvaćen u laži i uhapšen – objašnjava sagovornik Blica.

ĐOKOVIĆ LANSIRAO NOVI IZAZOV! Ono što je Nole uradio mogu samo NAJHRABRIJI

Šta se tačno desilo znaće se nakon istrage. Određena je eshumacija, a obdukcijom će biti utvrđeno da li je nesrećna žena umrla prirodnom ili nasilnom smrću.

     

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)