OVO JE MARINA (31) KOJU JE UBIO DEČKO: Saopštila mu je nešto što ga je RAZBESNELO

ubistvo

Marina Đuričić, Foto: Facebook

Stefan Golubović (31) juče je u 15.45 časova pištoljem ubio bivšu devojku Marinu Đuričić (31) u njenom iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Kotež, a zatim je pokušao samoubistvo tako što je pucao sebi u usta! Marina je na mestu preminula nakon što je pogođena sa dva hica u slepoočnicu, dok je ubica u kritičnom stanju prebačen u Urgentni centar i lekari se bore da mu spasu život.

Kako se saznaje od komšija, mladić je pucao u Marinu i u sebe, jer je ona odlučila da ga ostavi, pišu mediji. 

– Marina je studentkinja i godinama živi u iznajmljenom stanu, u ulici Tjentište. Iz okoline Loznice je, koliko znam. Ranije je sa njom živela i rođena sestra Vesna, ali se ona nedavno udala. Stefan je izvesno vreme bio na privremenom radu u Švedskoj i skoro se vratio. Međutim, Marina je rešila da prekine vezu s njim, pošto je našla novog momka, i to mu je saopštila u stanu – naveo je jedan od komšija i dodao:

– Pretpostavljam da je Stefan potegao pištolj, jer nije mogao s tim da se pomiri. Kako sam čuo, dva puta je pucao devojci u glavu, a zatim ispalio metak sebi u usta. Najverovatnije mu je u tom trenutku zadrhtala ruka, pa je metak izašao kroz obraz i on je ostao živ, iako u teškom stanju.

Kad su odjeknuli hici, žitelji ovog dela Koteža pozvali su policiju, koja je brzo stigla do stana.

– Patrola je zatekla beživotno telo mlađe žene i muškarca, koji je bio bez svesti. Pored teško ranjenog muškarca pronađen je pištolj. On je u kritičnom stanju prebačen u bolnicu – kratko su rekli u policiji.

foto: Facebook

Na mestu strašnog zločina juče se prvi pojavio Marinin otac Zoran, koji trenutno boravi u Beogradu kao sezonski radnik i stanuje u blizini, takođe kao podstanar. Nesrećni čovek je od bola jaukao i dozivao ćerku. Ubrzo je stigla i druga ćerka Vesna. Nemi od bola i suza, dugo su stajali zagrljeni i nemoćni da bilo šta kažu. U jednom trenutku Vesna je izgubila svest, a potom je Marininom ocu pozlilo.

E, MOJE SRPKINJE! Zaledićete se kada saznate šta o nama misli svet i šta je osvanulo na stranom sajtu!

Proganjao i prethodnu devojku

Stefan je navodno prvi incident izazvao još u nedelju uveče, kada je banuo kod Marine u stan i pokušao da je nagovori da se pomire. Komšije su to veče čule svađu i buku, ali ništa dramatično. Bliskoj prijateljici, kako saznajemo, Marina se skoro poverila da je Stefan uporno zove telefonom i šalje preteće poruke, zbog čega je razmišljala da se obrati policiji i prijavi ga za proganjanje. Navodno ga je i prethodna devojka prijavila, jer nije mogla drugačije da ga se otarasi!

       

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)