OVO JE DRAGAN KOJI JE UBIO SUPRUGU PA SE OBESIO! Trebalo je da potpišu razvod KOBNOG DANA

Bela Palanka

Tanja i Dragan Vasiljković, Foto: Privatna arhiva

Kako nezvanično saznajemo, Dragan je Tanji zario nož direktno u srce, posle čega se obesio u njihovoj kući u Njegoševoj ulici.

– Dragan i Tanja su godinama bili u braku, a pre izvesnog vremena ona ga je napustila. Međutim, on nikako nije mogao da se pomiri s njenim odlaskom, pa ju je molio da se vrati. Patološki je bio vezan za nju, pričao je da je mnogo voli i kako ne može da zamisli svoj život bez nje. Posle dugotrajnog insistiranja Tanja je odlučila da mu se vrati, da pokušaju da obnove brak – kaže naš izvor.

Brat našao tela

Prema njegovim rečima, pošto je Tanja odlučila da svom braku da novu šansu, ona i Dragan su jedno vreme normalno funkcionisali, a onda su ponovo počeli problemi.
– Dragan je navodno gušio Tanju svojom ljubomorom. Pričaju i da ju je tukao, zbog čega ga je navodno prijavljivala policiji, a priča se da je dobio zabranu prilaska ženi. Ona je zato odlučila da stavi tačku na njihov zajednički život. Podnela je zahtev za razvod braka, a juče je trebalo da u sudu potpišu te papire. Dragan se s tim nije slagao, pa ju je veče uoči zvaničnog razvoda ubio – kaže naš izvor.

Tanjino i Draganovo telo u utorak oko 18 sati pronašao je njen brat.
– Predosećao je da se nešto dešava, znao je da Dragan ne želi razvod i da može da dođe do problema. Zato je i došao kod njih. Pošto je bilo zaključano, razvalio je vrata i zatekao Tanju s nožem u grudima kraj kreveta. Dragan je visio obešen o nekakav konopac u hodniku – ispričao je porodični prijatelj Vasiljkovića.

LAKNULO MI JE KAD SE OTAC UBIO! MORBIDNA ISPOVEST DUNJE ILIĆ: Osećam se OSLOBOĐENO

Odvojene sahrane

Komšije iz Njegoševe ulice juče su bile šokirane.
– Dejan je bio auto-mehaničar, a Tanja domaćica, bili su dobrostojeća porodica. Ona je bila lepa žena, a pričalo se da je našla drugog kad je prvi put napustila muža. Međutim, to sa sigurnošću niko ne može da kaže, pošto je nismo viđali sa drugim. S druge strane, znamo da je Dragan bio zaljubljen u svoju ženu jako, stalno je pričao o njoj. Nikako se nije mirio s tim što ona traži razvod. Ljubomora ga je uništila – kaže komšija.

Tanja i Dragan su iza sebe ostavili dve odrasle ćerke i unučiće.
– Njih dvoje biće sahranjeni odvojeno – kažu komšije.

Podsetimo, Tanja Vasiljković je dvadeseta žena koja je od početka godine ubijena u porodičnom nasilju u Srbiji.

Ljubomora je bolest

Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne kuće, nedavno je rekla za Kurir da je „patološka ljubomora prvi motiv koji dovodi do ubistva žena“.
– To što je neko ljubomoran nije dokaz ljubavi, već bolesti. Opravdanja za ubistvo nema, niko ne može da pomisli da ima pravo da ubije – rekla je Vesna Stanojević.

Tatjana iz Bele Palanke ubijena zbog ljubomore?! Izbodena je u grudi, muž Dragan pronađen obešen

Crna statistika

– svaki treći ubica izvršio samoubistvo
– svaki peti ubica pokušao samoubistvo
– više od polovine žena ubijeno u kući u kojoj su živele sa ubicom

Draganovog oca ubila zmija

Porodicu Vasiljković je pre osam godina zadesila velika tragedija kad je Draganov otac Ilija (66) preminuo pošto ga je ujela zmija otrovnica.
– Draganov tata bio je poznati kamenorezac u Beloj Palanci. Njega je u proleće 2011. u vikendici na Belanovcu, u okolini Bele Palanke, ujela zmija dok je radio po dvorištu. U nišku bolnicu je primljen u izuzetno teškom stanju, a preminuo je posle dva dana – pričaju meštani.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)