OVO JE DIREKTORKA BANKE KOJA JE UPUCANA JUTROS NA ZVEZDARI! Napadač čekao na skuteru pa joj prišao i pogodio sa 3 metka!

pucnji

Foto: Printscreen/Linedln, PrintscreenKurir

Ljubica Mićić, zaposlena u Sberbanci, ranjena je jutros rano na Zvezdari, kada je nepoznati napadač na skuteru prišao, skinuo kacigu i zatim ispalio više metaka u njenom pravcu.

Sve se odigralo kada je krenula na posao, na samo dvadesetak metara od zgrade u kojoj živi.

Sudeći prema profilima na društvenim mrežama, Ljubica radi u Sberbanci, sa iskustvom u bankarstvu. Radila je u više privatnih firmi, a od 2005. do 2014. godine predavala je ekonomiju u srednjoj školi Vuk Karadžić.

Komšije čule rafal pa jauk

U razgovoru za Kurir komšije otkrivaju da je Ljubica direktorka novobeogradske filijale Sberbanke, da je razvedena i da je majka jedne ćerke koja je trenutno na letovanju.

Kako tvrde, ulica u kojoj žive – Banjska jeste mirna i jednosmerna ulica a jutros ih je iznenadilo kada su videli vozača skutera kako ulazi u ulicu ali iz suprotnog smera… Kada se Ljubica primakla kolima, vozač skutera se zaustavio skinuo kacigu i počeo da puca!

FOTO: PRITNSCREEN/PRVA

Neki od komšija očevidaca tvrde da je reč o nepoznatom krupnijem muškarcu, a drugi koji su se ubrzo našli pored ranjene Ljubice tvrde da su od nje čuli da je videla ženu?!

Kako kažu neki od njih, jutros oko 7.45, začuli su rafale, a potom i jauk.

“Čuo sam pucnjavu i ženu kako vrišti i zapomaže. Istrčao sam na terasu i video ženu kako ležali kraj svog automobila parkiranog na 15-ak metara od zgrade u kojoj živi. Ovo su delovali kao meci upozorenja – kaže komšija i dodaje da Ljubica “nema nikakve veze sa kriminalom ili nečim sličnim”, ističu svedoci ove pucnjave.

“IZLAZI IZ VODE, MIČI OVO” Bahatost na CRNOGORSKOM PRIMORJU: Konobar u čarapama tera ženu i decu sa plaže (VIDEO)

Komšije dodaju i da je Ljubica razvedena ali da je sa bivšim mužem u izuzetno dobrim odnosima jer imaju dete tako da “sumnjaju da bi sve ovo moglo da ima veze sa nekakvim porodičnim sukobima…”

Prvi je Ljubici u pomoć pritekao komšija koji je sa terase čuo vrisak na ulici, video da žena leži, zgrabio peškir i istrčao da joj pomogne…

         

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)