OVO JE BRAČNI PAR KOJI JE POGINUO U NEMAČKOJ: Krenuli da traže stan, pokosio ih policijski auto

Nemačka

Foto: Privatna arhiva

Verenici Alen Kučević (24) iz Prijepolja i Medina Bjelak (22) iz Brodareva stradali su u nedelju popodne u saobraćajci, nakon što je na njih naleteo policijski automobil.

Verili su u decembru prošle godine, za avgust bila planirana velika svadba u Prijepolju, pripreme bile uveliko u toku.

Kobnog dana, u nedelju popodne išli su da gledaju stan u koji su planirali da se presele, udes se dogodio pri povratku, rođaci ne znaju mnogo detalja. Navodno, Alen je preticao neka kola pre udesa. U kolima su bili samo njih dvoje, u policijskim kolima koja su naletela na njih trojica nemačkih policajaca.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA OBRENOVAČKOM PUTU: Sudar dva kamiona, automobila i kombija

Medinin otac Ibrahim naišao istim putem neposredno posle udesa, jedno vreme stajao u koloni, nije znao šta se dešava, a onda se vratio sporednim putevima. Medininoj porodici i Alenovom bratu koji je u Nemačkoj javljeno par sati kasnije, onda oni zvali porodice u Prijepolju i Brodarevu.

Medina je otišla u Nemačku sa dve godine, otac joj radi kao građevinac, Alen otišao pre četiri pet godina i on građevinac. Medina ima sestru i brata, Alen dve sestre i brata.

Medina je trebalo ove godine da završi fakultet za menadžment i bankarstvo u Nemačkoj. Poslednji put Medina i Alen dolazili su u Srbiju za Novu godinu, pričali o svadbi i pripremama. Porodice su uveliko počele da kupuju stvari potrebne za svadbu, zlato i ostalo kako nalažu običaji.

PROVOKACIJA “POD OKRILJEM NOĆI”: Albanac se slikao ispred znaka SRBIJA, raširio zastavu Albanije, pa POBEGAO! (FOTO)

Medina trebalo da dođe ove nedelje u Srbiju. Ona je živela u mestu Merseleden kod Frankfurta sa porodicom, on u Valdorfu, pet šest kilometara dalje. Biće sahranjeni u Srbiji, ali rođaci još ne znaju detalje.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Z.Š.)