Ovo je Anđela koju je dečko ubo 7 puta, pa se obesio: Nesrećna devojka nalazila se pored obešenog mladića i davala je znake života

tragedija

Foto: Facebook

U napuštenoj kući u selu Pečenog, udaljenom 25 kilometara od Kraljeva, u četvrtak ujutru pronađen je obešen Aleksandar T. (26) iz Kraljeva, a pored njega u lokvi krvi Anđela S. (22) iz sela Čukojevac kod Kraljeva, a najverovatnije je u pitanju pokušaj ubistva i samoubistvo.

– Prizor je bi stravičan, mladić je bio obešen i videli smo da je mrtav, a nesrećna devojka nalazila se pored obešenog mladića i davala je znake života iako je bila izbodena nožem – rekao je novinarima jedan meštanin sela Pečenog.

Anđela S. u teškom stanju primljena je u kraljevačku bolnicu.

– Devojka ima sedam ubodnih rana, od toga četiri u predelu grudnog koša, dve u vratu i jednu u predelu trbuha. Trenutno je stanje stabilno, ali s obzirom da se radi o teškim telesnim povredama prognoze su nezahvalne, ali očekuje se da se u narednih 24 sata stanje povređene devojke stabilizuje – kazao je novinarima dr Zoran Mrvić, direktor Opšte bolnice “Studenica” u Kraljevu.

Kuća u selu Pečenog pripadala je dedi mladića koji se obesio, a policija radi na utvrđivanju svih oklolnosti pod kojim je ovaj zločin izvršen.

Anđela S.

Izbodena devojka, Foto: Facebook

– U ovom kraju ovakav zločin se ne pamti. Priča se da ovde radi o suicidnoj porodici. Aleksandrov deda ubio se iz puške, potom mu se otac obesio gore u planini. Sad je slična sudbina sustigla i ovog mladića. Tuga, rekao je za „Kurir“ Zoran Petrović iz ovog sela.

Radnici koji rade u obližnjoj mlekari, koja se nalazi prekoputa kuće u kojoj se desio zločin, rekli su za „Kurir“ da su za ovaj događaj saznali u četvrtak u pola šest ujutru, kada su došli na posao, i videli policajce koji su vršili uviđaj.

HITNA VEST: ALBANCI PUCALI NA SRPSKE POLICAJCE! (INFO)

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 – 35 00 36
(*ovo je broj SOS telefona licenciranog od Ministarstva za RZBSP)

       

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)