OTKRIVENI DETALJI SMRTI MLADIĆA KOD TUTINA: Prijavili da se ubio, a kada je policija videla ranu na stomaku istraga je dobila NEVEROVATAN OBRT! (FOTO)

ubistvo

Foto: Printskrin/Facebook

Džemal Bećković (18) iz sela Župa, kraj Tutina, nastradao je juče tokom lova, a policija je uhapsila dvojicu njegovih drugova.Tutinska policija privela je M.K. i R.Č. iz tog grada zbog sumnje da su ubili Džemila B.

Prva informacija koja se saznala o ovom slučaju, jeste da je pronađeno beživotno telo mladog čoveka, bez informacije o identitetu. Ova smrt obavijena je velom misterije od samog početka.

Telo ubijenog mladića pronađeno je u selu Dobrinje, a policiji je prijavljeno da je on izvršio samoubistvo. Sumnjiva smrt mladića. dobila je obrt tokom istrage  kada je otkriveno da je u trenutku kada stradao bio sa dvojicom prijatelja u šumi. Džamal je imao prostrelnu ranu na stomaku.

FOTO: PRINTSKRIN/FACEBOOK

Nadležnima je u prvom trenutku prijavljeno da je u pitanju “samopovređivanje”, u šta policija nije poverovala. Najpre je javljeno da je u šumi na teritoriji sela Dobrinje, udaljenom nekoliko kilometara od Župe pronađeno beživotno telo mladića, međutim pojavila se i informacija da je Džemal preminuo u bolnici.

– Mladić je preminuo u bolnici, a policiji je prijavljeno da je došlo do samopovređivanja. Međutim, nakon uviđaja i razgovora sa njegovim prijateljima, u tu verziju se posumnjalo – kaže izvor u policiji.

Potom su pivedena dva Dž. B. prijatelja, koji su u kobnom trenutku najverovatnije bili sa njim u šumi

Istraga će da pokaže je li osamnaestogodišnjak presudio sam sebi, da li je umro nasilnom smrću, ili je možda u pitanju nesreća u lovu. Zbog toga je nadležni tužilac naložio da se dvojica prijatelja saslušaju, nakon čega im je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su počinili ubistvo, ali i nedozvoljeno nosili oružje.

FOTO: PRINTSCREEN SAZNAJEMO.NET

– Naložena je obdukcija, a istragom će biti utvrđeno kako se sve odigralo, ko je pucao, da li je bio nesrećan slučaj, ubistvo iz nehata ili je ipak bilo nekog umišljaja – dodaje naš izvor.

     

(Dnevne.rs/Kurir.rs/izvor: atvbl)