OTKRIVENI DETALJI BOLESTI PREMINULE UMETNICE – Isidora Bjelica je imala čak 77 METASTAZA u svom telu!

tuga

Foto: Printscreen/Instagram

Poznata spisateljica Isidora Bjelica je preminula  u 52. godini života nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću.

Ovu informaciju je potvrdila Bjelicina sestra.

Kako nezvanično saznajemo umetnica je umrla u bolnici “Sveti Sava”.

Isidora Bjelica, dugo se borila sa rakom, koji joj se četiri puta vraćao, otkrila je da je pre nekoliko godina imala 77 metastaza u telu!

– U oktobru 2015. godine pokazalo se da imam 77 metastaza. Svako normalan bi tandrknuo, ali ja sam rešila da se borim do kraja. Rezultati su sada nikad bolji – istakla je tada književnica.

AMERIČKI AMBASADOR OSUDIO ALBANCE, SVI U NEVERICI! Napali smo pravoslavne hrišćane i postavili muslimansku narko-mafiju! (INFO)

Isidora je bila svesna kroz šta je sve prošla i nije se plašila o tome da govori kada god ima priliku. Ona je želela svakog da podstakne da treba redovno da odlazi na kontrole i proverava svoje telo.

– U početku je bilo prilično obeshrabrujuće. Doktor mi je rekao da od kancera jajnika preživi 15 posto žena. Ipak, nisam se obeshrabrila. Meni se bolest četiri puta vraćala. Znate, to je kao kad tone Titanik prvi put, a vi vrištite. Onda on počne da tone i drugi put, a vi manje vrištite. Kad se to desi treći ili četvrti put, vi samo kažete – ok, tone. Kada sam dobila nalaze, doktorki sam rekla da nije sve tako crno jer je moj centar za humor i dalje na mestu – rekla je tada Isidora.

Isidora Bjelica je rođena je u Sarajevu 10. decembra 1967. godine gde je i završila gimnaziju. Zatim je završila Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu (odsek dramaturgija) i magistrirala na istom fakultetu sa tezom “Tehnotriler kao savremeni oblik tragedije”.

Živela je i radila u Beogradu. Bila je udata je za Nebojšu Pajkića sa kojim je dobila dvoje dece, Lava Grigorija Pajkića i Vilu Evangelinu Pajkić.

tuga

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Kao TV autor radila je nekoliko projekata, od toga “Klot–Frket” na BK televiziji i BN televiziji, i Isidorin ljubavni vodič na televiziji Metropolis.

Autor je više od 40 knjiga posvećenih različitim generacijama.

 

(Dnevne.rs/Srbija Danas)