OTKRIVEN MOTIV MONSTRUOZNOG UBISTVA U ZEMUNU: Mučili muškarca i bacili ga u Dunav zbog žene?!

hapšenje

Foto: Promo/MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su tri osobe osumnjičene da su sa više udaraca usmrtili jednog muškarca (41), nakon čega su njegovo telo bacili u Dunav! Zbog sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo uhapšeni su Miroslav M. (52), Slobodan K. (37) i Marko I. (26).

Osumnjičeni se terete da su oštećenog Roberta R, koji je sa njima došao na Zemunski kej, skinuli i vezali za stub. Potom su mu, navodno, zadali više udaraca nogama i rukama po glavi i telu, dok ga je osumnjičeni Miroslav M. tukao metalnom šipkom po nogama i rukama.

U saopštenju MUP se navodi da su, kada je žrtva pala u nesvest i prestala da daje znake života, “osumnjičeni su ga, kako se sumnja, odvukli do vode i njegovo telo bacili u Dunav”, u blizini hotela “Jugoslavija”.

– Za telom ubijenog četrdesetjednogodišnjeg muškarca još se traga. Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni su Višem javnom tužilaštvu u Beogradu – navodi se u saopštenju MUP.

DOBRE VESTI IZ NJUJORKA: Vučić OTKRIO NOVINARIMA: Dve zemlje PREISPITUJU ODLUKU o LAŽNOJ DRŽAVI

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni i žrtva se dugo znaju. Navodno svi žive na ulici već izvesno vreme. Sumnja se da je motiv zločina – sukob zbog žene! Prema nezvaničnim informacijama, žena je bila u vezi sa žrtvom, a ranije i sa nekim od osumnjičenih osoba. Zbog ljubomore, osumnjičeni su navodno želeli da ponize Roberta R., pa su “preterali” u maltretiranju i mučenju čoveka.

Svo osumnjičeni su od ranije poznati policiji, a jedan je ranije bio na robiji zbog ubistva.

     

(Dnevne.rs/Izvor: E.H., Novosti.rs)