OTIŠLA SAMA MUŽU NA GROB, PREKRSTILA SE, PA ČULA PUCKETANJE: Usledio je užas, od tada ne spava noćima

Obrenovac

Foto: Printskrin: Youtube/RTV Mag

Odlazak na groblje uvek je mučan i bolan, a 71-godišnjoj Zadranki Dragici Vukić onaj zadnji, pre 15-ak dana, pretvorio se u moru koja joj je promenila život: propala je kroz ploču u grob i ostala tamo zarobljena oko sat vremena u bolovima zbog povreda.

Ovaj bizarni incident dogodio se 15. oktobra na zadarskom groblju Belafuža.

Dragica Vukić je pre pet meseci sahranila supruga i tog kobnog dana prvi put je došla na njegov grob sama.

– Kad sam sve obavila na grobu, pošla sam par koraka unatraške prema susednoj grobnici i stala da se prekrstim, pa da krenem dalje. U tom trenutku sam osetila nešto čudno pod nogama i začula pucketanje. Pre nego što sam uspela da se pomerim, ispod mene se otvorila zemlja. Pukla je ploča koja zatvara grob i ja sam upala unutra – kroz suze priča ona.

LEPOMIR BAKIĆ POBEGAO IZ SRBIJE! Obesite me za primer na Terazijama, oduzeli ste mi čast, ugled i razbili PORODICU!

Dragica je uspela da se zadrži laktovima da potpuno ne propadne, ali se jako povredila i zadobila višestruke povrede, zbog kojih sada ne može sama ni čašu vode da dohvati. Pored fizičkih, pati i od psihičkih trauma.

– O noćima da i ne govorim. Ne mogu da zaspim bez svetla, a i kad zaspim, često se budim. Stalno mi je pred očima ta crna rupa ispod nogu i onaj miris zemlje. Uh, taj miris mi se uvukao u nos i ne mogu da ga se rešim. To ne mogu ni da opišem. A onaj strah koji sam proživela zapomažući i čekajući da neko naiđe i da mi pomogne da izađem… – priča nesrećna žena.

Tek posle sat vremena na potpuno iscrpljenu Dragicu naišao je jedan bračni par.

ZAKLAO ŽENU KAD MU JE REKLA DA ĆE GA OSTAVITI: Detalji užasnog zločina kod Uba

– Ta žena je povikala “gospođo, jeste li vi živi?”, a muškarac je samo rekao “trči, trči” – seća se ona. Stigla je pomoć, pa su je izvukli i oprali od zemlje, a utom je stigla i Hitna pomoć. Dragica kaže da će podneti tužbu za naknadu štete.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas)