”OTIŠAO JE U POTRAGU ZA BOLJIM ŽIVOTOM” Šapčanin poginuo u Severnoj Irskoj

nesreća

Foto ilustracija: Dnevne.rs/Pixabay

ŠABAC/DABLIN: Dvadesetdevetogodišnji Šapčanin Nebojša Šarković poginuo je na autoputu M-50 u Severnoj Irskoj, blizu grada Finglas.

Kako izveštavaju mediji u Severnoj Irskoj, Šarković, koji je bio na motoru, učestvovao je u teškoj saobraćajnoj nesreći na raskrsnici koja spaja izlaznu rampu s auto-putem.

Nakon nesreće, Šarković je ambulatnim kolima hitno prebačen u bolnicu Konoli u Blenčardstaunu, ali je ubrzo po dolasku preminuo. Auto-put je bio zatvoren nekoliko sati dok je trajao uviđaj, a vlasti su objavile javni poziv svedocima, naročito onima koji u automobilima imaju kamere, da se jave i pomognu istrazi.

Telo Nebojše Šarkovića preneto je na sudsku medicinu, a kada se istraga završi, biće prebačeno u Srbiju.

OD TUGE SE RAZBOLELA I PREMINULA: Srpska filmska, televizijska i pozorišna glumica je ceo život patila što nema dece, a ova tragedija je ZAUVEK DOTUKLA!

Šarkovićevi roditelji, koji su nakon završteka rata u Hrvatskoj, iz Osijeka prebegli i skućili se u Šapcu, u potpunom su šoku. Ne mogu da veruju da im je sin poginuo.

Vest o tragičnoj smrti tužno je ođeknula i kod Nebojšine rodbine. Brat od ujaka Željko Danilović, koji živi u Novom Sadu, skamenjen je od bola.

U šoku sam, očajan je Danilović.

Kako kaže, ne može da veruje da ga više nema.

– Divan momak, ambiciozan, vredan… Otišao je u potragu za boljim životom. Dobro mu je išlo i snašao se u dalekoj Irskoj… Kako da se desi ova tragedija… strašno!, veli Danilović.

Nebojša Šarković je iz Šapca u Severnu Irsku otišao pre gotovo četiri godine. Tamo je, u početku, vozio viljuškar u jednoj kompaniji, a kasnije je otvorio i svoju privatnu firmu… Kobna vožnja na motoru prekinula je sav njegov uspeh.

VREMENSKA PROGNOZA: Detaljna prognoza do Nove godine, padavine već naredne sedmice (GRAFIKON)

Po našim saznanjima, posle komplikovane papirološke procedure, posmrtni ostaci Nebojše Šarkovića biće u Srbiju dopremljeni sredinom naredne nedelje, a biće sahranjen u Šapcu.

Inače, u ovoj godini, po nezvaničnim informacija, u inostranstvu je pogunulo 260 državljana Srbije.

     

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Dnevnik.rs, M. B.)