OTAC UBIJENE TROGODIŠNJE DEVOJČICE SLUTIO NESREĆU! Rekao sam supruzi: “Zoran će nauditi našem detetu, osvanućemo u novinama”

tuga

Foto: Telegraf, Facebook

Suprugu sam upozoravao na to da postoji opasnost da Zoran može da naudi našem detetu i da ćemo izaći u svim novinama. Molio sam je da se vrati kući, ali ona to nije htela da učini. Slutio sam da će ovako nešto da se desi mojoj ćerki…

Ovako, za “Novosti”, priča Dragan Purić (30), zakonski suprug Vesne F. (24) čiju je ćerku L. F. (3) udarcima pesnicom, kako se sumnja, usmrtio Zoran A. (29) iz Prahova. kod Negotina. Vesna i Zoran su se poznavali iz srednje škole, priča Dragan, koji sa svojom suprugom ima i petogodišnjeg sina.

– Njih dvoje su se dopisivali preko “Fejsbuka”, a onda mi je Vesna pre mesec i po dana kazala da ide na rođendan kod jedne drugarice u Negotin – priča Purić.

Međutim, kada je ujutru ustao, Dragan je video da Vesne nema kod kuće, kao i njegove ćerke.

– Pozvao sam drugaricu kod koje je moja supruga navodno otišla na rođendan, ali mi je ona kazala da Vesnu nije videla najmanje godinu dana – nastavlja Dragan. – Kasnije sam preko svojih prijatelja saznao da je pobegla kod Zorana u Prahovo.

UBIJAJU JEDAN NAROD, CEO SVET JE SVEDOK I NIKO NIŠTA! Francuski književnik bio je NA STRANI SRBA kad NIKO nije

Dragan kaže da je zvao Vesnu na mobilni telefon, ali da ona nije želela da se javi. Posle izvesnog vremena ipak mu se javila, a on ju je zamolio da se vrati kući.

– Rekla mi je da nema nameru da se vrati kući – u neverici je Dragan. – Tada sam joj rekao da o Zoranu kruže loše priče i da će sve to loše da se završi. Ali, ona nije htela da me sluša.

Nakon toga Dragan je pozvao i Zorana i rekao mu je da nije u redu da mu rastura brak.

– Molio sam ga da mi vrati suprugu – priča Dragan. – Međutim, on mi je kazao da Vesna želi da živi sa njim i da sam ja prošlost u njenom životu. Takođe mi je rekao da nije znao da je moja supruga udata. Dragan kaže da je za smrt ćerke čuo u ponedeljak od bratanca.

UBICA S VRAČARA PUŠTEN IZ BOLNICE: Ovo je nesrećna Jelena koju je suprug ubio dok su deca spavala u drugoj sobi (FOTO)

– Desilo se ono čega sam se najviše plašio. Zoran je krvnički istukao moju ćerku i ubio je na licu mesta – neutešan je Dragan.

Devojčica je sahranjena na groblju u negotinskom selu Slatina.

       

(Dnevne.rs./Izvor: Telegraf.rs, Večernje novosti)