OTAC UBICE IZ RAKOVICE JAVIO SE U EMISIJU UŽIVO: Počeo čudno da pravda sina dok se nije prekinula veza

monstrum

Foto: Facebook/Maja Đorđević, Srpski telegraf

Skoro osam meseci kasnije, Živko Nikolić, otac Marka Nikolića, koji je 12. jula prošle godine ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio svoju nevečanu suprugu Maju Đorđević (38) i njihovog sina Mihaila (4) tako što ga je tresnuo o pod, uključio se u emisiju Posle ručka na Hepi televiziji i ispričao šta je dovelo do raskola između njegovog sina i snaje.

Nikolić koji je nedavno zajedno sa suprugom tužio medije između ostalog i zbog toga što su njihovog sina nazivali monstrumom u tekstu, prilično je iznenadio goste u studiju i domaćina emisije Vanju Bulića počevši da priča o odnosu njegovog sina i snaje.

Živko Nikolić je, može se zaključiti, prilikom uključenja rekao mnogo manje nego što je hteo da kaže, ali je u suštini nagovestio događaj koji je doveo do raskola između njegovog sina i snaje.

Istakao je da su u glavu njegovog sina ušli monstrumi taman kada se 2016. godine izborio da viđa dete. Prema njegovim rečima, da bi se izborio da viđa sina, Marko je podneo više od 250 podnesaka.

Aleksandra (38) koja je sasula kišu metaka u muža je bivša snaja poginulog pevača Darka Radovanovića

–  Sa naše strane nigde ništa se nije čulo o događajima koji su trajali 4 – 5 godina. Marko je napisao preko 250 podnesaka, više od 50 sudu, preko 50 Centru za socijalni rad, preko 30 ministarstvu, preko 30 zaštitniku građana. Borio se 3,5 godine da bi ostvario viđanje deteta 16 sati. I kada je uspeo isključivo da viđa dete od 1. juna 2016. godine uključili su se pravi monstrum i koji su ušli u njegovu glavu. On je jedva uspeo da izdejstvuje da viđa dete – rekao je Živko Nikolić koji je bio prilično uzrujan dok je govorio o pokojnom sinu i unuku.

Majina sestra Branislava Foto: Telegraf

Pokušavajući da objasni šta se zaista zbilo između Marka i Maje on je pomenuo da ona nakon rođenja njihovog sina nije htela da živi kod njih.

– Oni su bilu u emotivmoj vezi od 2009. do 2012. dok se rodilo dete. Marko je tada zvao Maju da dođe kod njega u četvorosoban stan, ona nije htela već je rešila da ode kod sestre. Kada je 1. janura 2013. godine izašla iz bolnice, zvao ju je da dođe kod nas. Pošto nije htela Marko je demontirao svoj krevet i otišao kod njih – priča Nikolić:

Ubijena Maja Đorđević Foto: Facebook/Maja Đorđević

– Uveče 6. januara na Badnje veče Marko je rekao Maji da odmara te noći a on će paziti na bebu pa će kada ona ustane on odmarati. Kada je Maja ustala oko osam sati on je legao, i ustao negde oko podneva. Odmah je uzeo bebu, tada mu je Maja rekla da se obuče jer će im doći gosti. Marko joj je rekao: “Ja koliko znam za Božić se ne ide nigde u goste, niti se gosti primaju.” To je naopako čula njena majka… – ispričao je Nikolić pre nego što je pukla telefonska veza zbog koje je ostao nedorečen o događaju a koji je prošle godine potresao Srbiju.

OGLASILA SE TANJA VOJTEHOVSKI: Priznala grešku i izvinila se Srbiji uz JEDNO VELIKO “ALI”..

Marko Nikolić, da podsetimo, podlegao je povredama nakon što je sebi 30. decembra prošle godine prerezao grkljan u zatvoru.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)