Otac mladića iz Bačkog Gradišta koji je UBIO, PA ZAKOPAO SVOJU MAJKU pitao sina gde mu je majka, a onda je saznao STRAVIČNU ISTINU (INFO)

nikola

Foto: printskrin

Nikola F. (24) iz Bačkog Gradišta uhapšen je zbog sumnje da je prošle godine zakopao svoju majku Dušicu u dvorištu porodične kuće u Ulici Šamu Mihalja!

Jeziva priča razotkrivena je kada je Nikolin otac, koji od 2017. godine živi u Nemačkoj, počeo da traži suprugu kako bi taj brak okončao i oženio se drugom ženom.

– Pitao je sina gde je mama, ali je Nikola odgovorio da je ona umrla u bolnici u Novom Sadu, ali da nije otišao po telo i da ne zna kada je sahranjena.

Takođe, mladić je komšijama ispričao da je Dušica umrla u maju prošle godine, kao i da ju je sahranio u Kuli, a nosio je i crni flor – priča izvor.

– Nikolin otac je zamolio komšiju da ode i proveri gde je njegova supruga sahranjena i uzme izvod iz matične knjige umrlih, pa je čovek u policiji saznao da se Dušica i dalje vodi kao živa. Inspektori su ubrzo došli do Nikole F. i počeli da ga ispituju – kaže izvor.

Mladić je, navodno, priznao da je Dušica umrla i da ju je sahranio.

– Rekao je da je ona umrla, ali kako on nije imao para za sahranu, zamotao ju je u ćebe i zakopao u dvorištu porodične kuće – ispričao je naš izvor iz istrage. Dodao je da je uhapšen u utorak i da mu je određeno zadržavanje.

– Telo je ekshumirano je i poslato na obdukciju kako bi se utvrdilo kada je i na koji način stradala.

Proverava se da li je Nikola majku ubio ili je ona preminula prirodnom smrću. Njen nestanak, inače, nije bio prijavljen.

Mislili da je otišla

Komšije ove porodice navode da, prema njihovim saznanjima, nesrećne Dušice nema još od marta 2019. godine.

– Ona je bila bolesna, pa su svi mislili da je zbog toga otišla od kuće. Kako je ovde došla iz okoline Kikinde, nije imala bliže rodbine, osim sina, niti prijatelja koji bi pokrenuli potragu ili prijavili nestanak – kažu komšije.

Dobio kuću od komšije

Nikola F. do pre nekoliko meseci živeo je u porodičnoj kući, ali je od komšije dobio drugu kuću.

– Trebalo je samo da plaća struju, a kad su ga pitali gde je Dušica, on je rekao da je umrla i da je sahranjena u Kuli. Nikola je završio osnovnu školu, radio je po mestu, bio je izuzetno povučen. Nismo nikad posumnjali da ima veze s nestankom – kažu komšije i dodaju da je Nikolin otac navodno tu imao firmu za kopanje kanala.

   

(Dnevne.rs /Izvor:  J. A., Blic)