OTAC MILOŠA (25) IZ ZVEČANA KOJI JE TRAGIČNO NASTRADAO U BEČIĆIMA DUBOKO POVREĐEN: Čovek čija je ćerka bila za volanom došao je na sahranu i pokušao da ostavi novac na grobu moga sina

tuga

Foto: PrintScreen, Privatna Arhiva

BEOGRAD/ZVEČAN – Dragutin Vukomanović iz Žitkovca kod Zvečana, čiji je sin Miloš (25) stradao u Bečićima u saobraćajnoj nesreći ispričao je da ga je nekoliko sati pre sahrane sina pozvao otac budvanske slikarke E. A, koja je bila za volanom automobila koji je usmrtio njihovog starijeg sina.

Miloša i njegovu devojku Snežanu Rudinac (24), na Bulevaru u Bečićima automobilom je pregazila slikarka iz Budve E. A. (23), a Miloš je sahranjen u četvrtak.

– Nisu uspeli da dođu na sahranu jer je bio neki zastoj zbog neke saobraćajne nesreće. Posle sahrane, kada je već završena i daća, njen otac je došao u pratnji četrdesetak osoba. Zaista nije bilo prijatno, izgledalo je kao na bojnom polju. Ponudio je da plati troškove sahrane, što smo odbili. Mi sami plaćamo za sahrane svojih najmilijih – kaže nesrećni otac.

ODREĐEN PRITVOR ĆERKI BIVŠEG POLICAJCA: Emina je pre 2 dana naletela autom na Miloša i njegovu verenicu, mladić od siline udarca na mestu ostao mrtav

Nakon što je porodica Vukomanović odbila Crnogorce, oni su tražili da odu na Milošev grob.

– Dopustili smo im. Ali oni su na prevaru pokušali da na Miloševom grobu ostave novac. Komšija je to video, i rekao im da to nije prema našim običajima. Ne znam da li su to hteli iz dobre namere ili već šta, a komšija mi je to rekao kada su već otišli – navodi duboko povređenim glasom Dragutin, otac stradalog Miloša. Otac E. A. je, napominje on, sve vreme o svojoj ćerki pričao najbolje.

– Rekao sam mu: „Svaka čast“. Ali i to što je uradila njegova ćerka… Vozila je 80 kilometara brže od dozvoljene brzine… O tome što je uradila sud će da odluči, a ona, ako ima savest, neka živi sa tim – kaže neutešni Dragutin. Dragutinu i supruzi Slavici jedinu utehu sada pruža mlađi sin Milan…

– Brinem se kako će i on sve ovo preživeti. Bio je u Podgorici, do kuće je dopremio kovčeg brata – neutešan je otac.

Miloš i Snežana na poslu u Crnoj Gori/ Foto: Fejsbuk/Snežana Rudinac

Posle gaženja, budvanska policija je E. A. privela i istražni sudija joj je odredio pritvor do 30 dana. Nakon isteka tih mesec dana biće odlučeno da li će ostati u spuškom pritvoru ili će biti puštena na slobodu.

SVEDOCI UBISTVA SRBINA U JOHANEZBURGU „Izašao je iz auta s puškom, prišao i izrešetao ga KROZ PROZOR“ (FOTO)

Devojka je slikarka i živi na relaciji Crna Gora – Italija, gde se i školovala. Njena porodica je rodom iz Berana.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/Blic/A. Adžić/N.Božović)