OTAC KOJI JE UBIO BEBU MILICU KADA JE TRESNUO O POD BIO JE NA NJENOJ SAHRANI: Majka se pomirila sa mužem koji joj je usmrtio dete!

tragedija

Foto: Privatna arhiva/Pixabay

Malena Milica Stanković, devetnaestomesečna beba koja je nedavno preminula u Dečijoj bolnici u Tiršovoj, a koju je u februaru prošle godine otac monstrum svom snagom tresnuo o pod kada je imala samo 15 dana, sahranjena je danas na groblju Zbeg u Borči.

Devojčica je na počinak ispraćena u kovčegu ukrašenom belim cvećem, u prisustvu najužih članova porodice.

Na sahrani su bili devojčicina majka Slavica Vasić (24), ali i otac nasilnik Milomir Stanković (24), sa kojim se njena majka neposredno nakon stravičnog događaja pomirila, i to dok je se beba u bolnici još uvek borila za život.

Majka male Milice rekla je samo da je svoju bebu videla pre mesec dana.

JUGONOSTALGIČNI NOVAK ZAPEVAO U PARIZU: Ovako Đoković izvodi hit Bijelog dugmeta! Ne smete propustiti (VIDEO)

Na sahrani je je bio i Miličin deda Željko Vasić, koji, kako tvrdi, i dalje ne razgovara sa ćerkom nakon što se pomirila sa mužem nasilnikom.

– Milicu nisam uopšte viđao, ne znam šta se desilo , ni kako je umrla – rekao je duboko potreseni Vasić.

Mala Milica Stanković preminula je 25. oktobra na Dečjoj klinici u Tiršovoj. Kada je imala samo 15 dana, otac ju je nasilnički bacio na zemlju i umalo ubio. tada je zadobila teške povrede, od kojih se oporavljala mesecima, nakon čega je brigu o njoj preuzeo beogradski Centar za socijalni rad.

Predsednik Vučić o ZABRANI CRNE GORE: Šokiran sam, zvaću Mila Đukanovića (INFO)

Nažalost, devojčici je godinu i po dana posle tragedije pozlilo i lekari nisu uspeli da je spasu.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic)