Otac devojke koja je poginula na motoru još ne zna da je izgubio ćerku

tragedija

Printskrin: YouTube/B.N.G TV

Tamara B. (17) iz Šida, koja je poginula kod mesta Kuzmina kada je pala sa motora kojim je upravljao 30-godišnji mladić iz Hrvatske, bila je veliki zaljubljenik u dvotočkaše. Njen otac još uvek ne zna da je izgubio ćerku, jer se nalazi u bolnici zbog moždanog udara koji je prethodno doživeo.

Tamara B. nastradala je u četvrtak uveče, kada je motor na kom je bila suvozač udario u znak postavljen kako bi najavio radove na putu. Da li je u trenutku pada imala kacigu, kao i to šta se dogodilo sa vozačem, još uvek nije poznato.

Njeni prijatelji i poznanici, kao i komšije iz ulice u kojoj je živela u Šidu, u velikom su šoku zbog tragedije.

– Divna devojka, kao i cela njena porodica. Jutros kada smo čuli strašnu vest nismo mogli da poverujemo, ja još ne mogu da se smirim koliko sam se potresla – priča komšinica.

Prema njenim rečima, otac devojke je navodno imao moždani udar i nalazi se u Specijalnoj bolnici u Starom Slankamenu.

MOTOROM NALETELI NA SUDARENE AUTOMOBILE: Dve osobe teško povređene! (INFO)

Tamarina majka mi je baš u četvrtak pričala kako se malo oporavio i jedva je progovorio. Rekao joj da u petak obavezno dođe kod njega u posetu, ni ne sluteći kakva će se tragedija desiti.

 Sada ne smeju da mu jave da mu je ćerka nastradala. Velika tuga za porodicu – govori komšinica za “Novosti”.

Na društvenim mrežama njeni prijatelji oprostili su se potresnim porukama, a mnogi od njih prisetili su se poslednjeg puta kada su je videli.

NAREDNIH DANA PRIJATNO TOPLO VREME! U utorak preko noći kreće HAOS: Pljuskovi, grmljavina i jak vetar

– Tako mi je zao Tamara… Sinoć si došla i tako lepo me pozdravila! Počivaj u miru, lutko – napisao je jedan od njenih prijatelja, dok su joj drugi želeli “široke nebeske puteve”.

– Nema reči koje bi opisale tugu koju osećam. Počivaj u miru draga moja Tamara, neka te anđeli čuvaju – jedan je u nizu komentara na njenom profilu.

VEĆE PLATE ZA 350.000 RADNIKA: Usvojena odluka o povećanju, evo na koga se to odnosi

Od Tamare su se oprostili i članovi Moto-kluba Šid, čiji je, kako kažu, bila simpatizer.

     

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Večernje novosti/Blic)