OSUMNJICENI IMAO ZABRANU PRILASKA ROĐENOJ MAJCI: “Ubica s Tvitera” brutalno pretukao majku, a dok su ga privodili zbog ubistva on se SMEJAO (FOTO)

Mileusnića

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Neđeljko Đurović, koji je uhapšen zbog sumnje da je na smrt izbo Miloša Mileusnića u nedelju ujutru, od ranije je poznat policiji.

Njemu je 2017. godine bila izrečena zabrana prilaska, i to zato što je pretukao rođenu majku!

Vest da je zbog ubistva u Dimitrija Tucovića uhapšen Neđeljko Đurović koji je odmah priznao zločin i to navodeći lično nezadovoljstvo kao motiv, šokirala je Srbiju.

Zaprepašćeni su bili svi koji poznaju preminulog Mileusnića, ali i Đurovića.Međutim, kada je reč o Đuroviću, ispostavilo se da on ipak ima kriminalnu prošlost. On je, naime, od ranije poznat policiji u Požarevcu i to zbog nasilničkog ponašanja i nasilja u porodici. Neđeljko je pre dve godine pretukao svoju majku!

– Zabrana prilaska rođenoj majci izrečena mu je u maju 2017. godine nakon što ju je Đurović pretukao. On je tada uhapšen i određen mu je pritvor i zabrana prilaska majci na 48 sati.

Međutim, ona za ta dva dana nije otišla kod lekara kako bi bio utvrđen stepen povreda, pa je sud zabranu prilaska produžio na 30 dana – rekao je “Blicov” izvor upoznat sa slučajem i dodaje da je Đurović u svom gradu poznat po nasilničkom ponašanju.

TUŽNO, DA TUŽNIJE NE MOŽE BITI: Miloševa devojka VEĆ SAHRANILA jednog dečka – I ON JE UBIJEN

Tužilaštvo je utvrdilo da je u tom slučaju bilo elemenata nasilja, međutim, Đurovićeva majka je nakon 30 dana povukla izjavu i rekla da je nije tukao i da nema nikakvih povreda i postupak protiv njega je obustavljen.

ubistvo

Foto: Privatna arhiva, printscreen/Kurir

Međutim, Đurović je u međuvremenu potpuno promenio svoj iskaz. Sada tvrdi da kobnog jutra nije ni bio u ulici gde se dogodilo svirepo ubistvo, a ono što posebno zabrinjava jesu informacije koje su objavili pojedini mediji.

Kako navodi “Kurir”, osim što je puna dva i po sata pred tužiocem pokušavao da sebe predstavi kao žrtvu, Đurković je bio veseo i nasmejan. – Đurović je visok i krupan i najpre je pokušao da se odupre policajcima, kojima nije hteo da dozvoli da mu vežu ruke lisicama na leđima.

Pokušavao je da se otme, ali čim su ga savladali, postao je veseo, raspoložen i nasmejan.Kako navodi, dok su ga sprovodili ka kabinetu tužioca, on je čak hodao kao da igra.

– Delovao je kao da u glavi čuje muziku, pa je tako i hodao, odnosno igrao – dodaje on.

ubistvo

Foto: printscreen/privatna arhiva

(Dnevne.rs /Blic /.Izvor:  B. Bogosav , Kurir)