ONI SU POGINULI PRED KUĆNIM PRAGOM: Proslava pravoslavne Nove godine troje mladih odvela u SMRT (FOTO)

nesrece

FOTO: SCREENSHOT FACEBOOK / RAS SRBIJA

Proslava pravoslavne Nove godine završila je tragično za Bojana Vukovića (21), maloletnu A. K. (17) i Marka Ivekića Stojanovića (22) koji su sinoć poginuli u stravičnim saobraćajnim nesrećima u Laktašima.

Poginuli su u dve odvoje nesreće, a koje su se desile  na istom putu u razmaku samo 20 minuta, a na svega pet kilometara udaljenosti.

Prva nesreća se dogodila u Mahovljanima gde je Bojan Vuković izgubio kontrolu nad „golfom 5“ i sletio sa puta, te udario u drvo. Tom prilikom osim njega poginula je i maloletna A. K. dok su njen brat Stefan Kasić i prijateljica N. J. (17) teško povređeni, piše Srpskainfo.

Prema pričama njihovih poznanika oni su slavili Novu godinu i krenuli su kući u Aleksandrovac, a nesreća se dogodila u blizni njihovih domova.  Povređena M. J. je u teškom stanju i lekari UKC Republike Srpske se bore za njen život.

Samo 20 minuta kasnije na području Laktaša dogodila se još jedna nesreća. Tom prilikom je Stefan Vidović u Jakupovcima izgubio kontrolu nad vozilom „pežo 406“ i udario u stub ulične rasvete.

nesreca

FOTO: PRIVATNA ARHIVA/SCREENSHOT FACEBOOK / RAS SRBIJA

Tom prilikom poginuo je Marko Ivekić Stojanović koji je bio na mestu suvozača dok je Vidović zadobio povrede.

NEVEROVATAN PREOKRET Miroslav Ilić od ŠOKA neće moći da dođe sebi: Njegova bivša ljubav srećna zbog najnovijih saznanja (FOTO)

Vidović je nakon ukazane lekarske pomoći pušten kući.

(Dnevne.rs /Izvor:  Goran Obradović, Blic)