OGLUŠIO SE NA NAREĐENJA DA ZAUSTAVI VOZILO, PA DODAO GAS! Švercer cigareta izazvao tešku nesreću na Ibarskoj (VIDEO) (FOTO)

VEST

Dnevne.rs

Švercer cigareta Esad F. (41) oglušio se o naredbu policajca da zaustavi vozilo, dodao je gas, policajci su krenuli za njim.

Nekoliko trenutaka kasnije izazvao je stravičnu nesreću na Ibarskoj magistrali kod Čačka.

U sudaru sa dva automobila, koji se dogodio oko 7.30 sati jutros, na licu mesta je nastradala jedna osoba, dve su povređene, a Esad F. je prošao bez težih povreda.

Izašao je iz slupanog automobila i pokušao peške da pobegne policajcima. Sve to zbog brojnih kutija cigareta koje je krio u gepeku automobila!

OTKRIVEN NOVI SIMPTOM: Ako vam se ovo dešava NOĆU, obavezno se testirajte na KORONU

Do silovitog sudara dva auta došlo je kada se Esad, vozeći “fijat” iz pravca Čačka, direktno sudario sa vozilom u suprotnoj traci, pošto je bežeći od policije započeo nebezbedno preticanje. Udarac je bio toliko jak, da su automobili odletili u kanal kraj puta

nesreca

Foto: printskrin/.021.rs

Potpuno iznanada, uprkos tome što je izazvao saobraćajku u kojoj je jedna osoba nastradala, Esad je izašao iz “fijata” i počeo da beži policiji!

Ispostavilo se da je beg pokušao pošto mu je automobil bio put cigareta za koje nije imao dozvolu.

Scene na licu mesta neposredno nakon nesreće bile su zastrašujuće – delovi automobila, karoserije, stakla, proliveno ulje po putu, automobili neprepoznatljivog izgleda, jasno prikazuju koliko je nesreća bila strašna i snažna.

 

Saobraćaj je tokom uviđaja bio delimično obustavljen dok je trajao uviđaj, a intervenisale su i vatrogasne ekipe.

   

Dnevne.rs, Blic,J.A.