Oglasio se “Beograd put” povodom pogibije žene: Nesreća se dogodila van pešačkog, na gradilištu (FOTO)

nesreca

Foto: Beoinfo, Telegraf, printskrin

„Beograd-put” pokrenuo je istragu, uprkos tome što se nesreća dogodila na gradilištu, ističu iz ovog preduzeća i izražavaju saučešće

Jedna žena stradala je danas u Ustaničkoj ulici na okretnici autobusa 17 i 31, kada ju je pregazio kamion “Beograd puta”.

Ona je preminula na licu mesta, potvrdili su za Telegraf.rs iz Hitne pomoći, i to u delu ulice koji se trenutno asfaltira.Povodom ove nesreće oglasilo se i samo JKP “Beograd put”.

– Danas se na delu Ustaničke ulice od Vojislava Ilića do okretnice Кonjarnik (smer ka Bulevaru kralja Aleksandra) desila teška nesreća u kojoj je smrtno stradala osoba ženskog pola – pešak. Ženu je udario kamion “Beograd-puta”.

TANJA BOŠKOVIĆ ISKRENO: Strah me je, SRAMOTA me da stanem pred svojom decom

Tragični događaj se dogodio van pešačkog prelaza, u zoni gradilišta. Gradilište je bilo obezbeđeno saobraćajnom signalizacijom prema projektu i rešenju Sekretarijata za saobraćaj Grada Beograda. U toj zoni je zabranjen pristup bilo kom licu koje nije angažovano na gradilištu i nema zaštitnu opremu – saopštili su oni.

JКP “Beograd-put” izražava saučešće porodici poginule sugrađanke.– Uprkos tome što se nesreća dogodila na gradilištu, JКP „Beograd-put” pokrenulo je istragu. Preduzeće će u potpunosti sarađivati sa nadležnim državnim organima u rasvetljavanju ovog tragičnog događaja – navodi se u saopštenju iz ovog preduzeća.

Nesreća se dogodila u Ustaničkoj ulici kod broja 206.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)