OGLASILI SE RODITELJI MOMAKA KOJI SU UBILI FILIPA (18) NA BANJICI: Morali su da BRANE svoje ŽIVOTE!

tragedija

Ilustracija, Foto: Printscreen

Roditelji braće Rakočević koji su uhapšeni zbog sinoćnog ubistva Filipa Lepojevića (18) na Banjici obratili su se javnosti, a njihovo pismo prenosimo u celosti:

– Ovim putem želim da obavestim i vas kao i celokupnu srpsku javnost o događajima koji su zadesili moju porodicu, a koji su noćas nastavljeni paljenjem lokala u vlasništvu moje dece.

Dana 29/30 avgust u lokalu “Lola bistro”, na Banjici moja dva sina Uroš i Petar Rakočević sedeli su u navedenom lokalu sa prijateljima. U trenucima kada su platili račun I krenuli svojoj kući Uroš je otišao do toaleta i pri povratku primetio je Luku Perenčevića kako stoji kraj šanka i posmatra incidentnu situaciju koja se dešavala u lokalu.

U tom momentu Uroš je video kako krigla pogađa Petra u čelo pri čemu je goloruk krenuo ka bratu. Tada mu Luka Perenčević prilazi s leđa i nožem zadaje 6 uboda u predelu leđa.

GEORGINA DOBILA TROJKE, OSTAVIO JE MUŽ: Sad mora sa njima da živi u sobi od 10 kvadrata!

Uroš u tom trenutku nije bio svestan ubodnih rana opasnih po život, a Luka je nastavio da ide prema mom drugom sinu Petru sa nožem u ruci koji i dalje niko nije primećivao.

Kada je zadao dva uboda nožem u stomak Petru tada je Petar primetio nož i golim rukama uhvatio za oštricu noža braneći se što su kasnije i pokazali medicninski nalazi.

Petar je uspeo da otme nož od Luke i u tom trenutku je dobio udarac flašom u glavu pri čemu je na kratko izgubio svest što su napadači iskoristili i pobegli iz lokala. Tek nakon napada na njih moji sinovi su shvatili da su izbodeni nožem I medicinsku pomoć su zatražili u Urgentnom centru gde im je zaustavljeno obilno krvarenje iz stomaka I glave.

Dok su moji sinovi ležali u Urgentnom centru Luka Perenčević je terorisao po Banjici fizički maltretirajući sve Petrove I Uroševe prijatelje tako što su ih tukli, pretili, oduzimali novac i mobilne telefone zahtevajući da priznaju adresu gde moja dva sina stanuju gde su još I tražili da ih pozovu I namame kako bi mogli odmah na licu mesta da ih likvidiraju.

POTRESNA SCENA IZ ŽIVOTA ZDRAVKA ČOLIĆA: Moju suprugu je nožem napala…

Obzirom da je Petar prvi napustio lečenje u Urgentnom centru odmah je 31.08.2020. godine, saznavši u međuvremenu za aktivnost kriminalne grupe o svim događaima odmah je obavestio treće odeljenje MUP-a gde je podneo krivičnu prijavu protiv Luke Perenčevića i ostalih iz te grupe.

Pošto su napustili Urgentni centar Petar i Uroš su previjanje nastavili u domu zdravlja Banjica, da bi juče 05.09.2020. godine obzirom da je bio vikend previjanje obavili u DZ Voždovac u Krivolačkoj ulici na koje ih je vozio moj najstariji sin Radovan Rakočević.

Po povratku kući na Banjicu tražeći parking kod svoje zgrade u kojoj stanuju, iznenada su ih napale naoružane osobe gde je došlo do kontakta koji se na žalost završio kobno po napadače.

Strahujući od novog napada moji sinovi su se udaljili sa lica mesta i obavestili treće odeljenje o samom događaju, kao i o lokaciji na kojoj se nalaze gde je policija odmah i došla.

DOMAĆINI ZADOVOLJNO TRLJAJU RUKE: Nakon što je ukinut obavezan PCR test za ulazak u Crnu Goru počeo je DESANT NA BUDVU (FOTO)

Tako su i privedeni u MUP i nikakvog bekstva od policije nije bilo, jer nisu po svemu sudeći planirali nikakvo krivično delo.

Sve navedeno možete proveriti u trećem odeljenju MUP-a. Rano jutros 06.09.2020.godine oko 1 sat posle ponoći nepoznate osobe maskirani zapalili su cvećaru u Jajincima u vlasništvu moje ćerke kao i piljaru u Voždovim Kapijama na Voždovcu u vlasništvu mog sina Petra – navodi se u pismu roditelja braće Rakočević.

 

(Dnevne.rs/Novosti)