OGLASILA SE BAKA DARKA LAZIĆA PRVI PUT: Evo kakva je noć iza Darka! I dalje se MOLIMO!

pevač

Foto: printscreen/instagram

Rodbina i prijatelji pevača Darka Lazića koji je u utorak ujutru doživeo saobraćajnu nezodu u pola devet jutros su prisustvovali još jednoj molitvi za njegovo ozdravljenje.

Milka, baka Darka Lazića, takođe je bila na molitvi, ali je potom ostala kod kuće:

“Roditelji su tek sada krenuli put bolnice jer smo svi prisustvovali molitvi. Noć je prošla mirno. Za sada nema nikakvih promena koja se tiču njegovog zdravstvenog stanja”.

Jutros je u KBC Zemun bilo mirno. Zaposleni kažu da vikendom nema konzilijuma:

Na Duletovoj sahrani nisam smeo da TO UBACIM U NJEGOV GROB! Vidovnjak mi je rekao da smo se time zakopali, a onda su stihovi iz naših pesama počeli da se OSTVARUJU

“Vikendom nema konzilijuma lekara, tako da će se nešto više znati posle vizite”, rekli su jutros u KBC Zemun gde je pevač smešten u utorak ujutru, malo posle nezgode koja se dogodila u 8.40 časova kod Pećinca, na ulazu u njegovo rodno selo Brestač.

bolnica

Foto:Printscreen/instagram/Ana Sević, Pixabay

Podsetimo, pevač je zadobio povrede jagodice, hematom na glavi, prelom butne kosti, kao i karlice, polomljeno mu je devet rebara, a kao posledica svega smanjen mu je rad bubrega, zbog čega je morao na dijalizu. Zbog unutrašnjeg krvarenja izvađena mu je slezina, a doktori su odlučni da mu ugrade veštački kuk.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Blic)

.