ODREĐENA KAUCIJA CRNOGORKI KOJA JE PREGAZILA MILOŠA I SNEŽANU: Za OVOLIKO NOVCA Emina izlazi na SLOBODU

tragedija

Foto: Facebook/Miloš Vukomanović/Emina Adrović

Više od mesec dana je prošlo otkad je u Bečićima u saobraćajnoj nesreći poginuo Miloš Vukomanović (25), dok je njegova verenica Snežana Rudinac (24) teško povređena.

Emini Adrović tada je određen pritvor od 30 dana zbog sumnje da je u Bečićima izazvala tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula jedna osoba, dok je druga teško povređena.

Kako je pritvor od 30 dana istekao, iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru su nam rekli da se Emina Adrović i dalje nalazi u zatvoru.

NA PRVI ZVUK GRMLJAVINE: Srpski meteorolog Nedeljko Todorović otkriva gde i kako da se sklonimo

Prema poslednjim informacijama do kojih smo došli, osumnjičenoj Emini Adrović je određeno jemstvo, odnosno kaucija, uz pomoć koje, ukoliko isplati, može da izađe na slobodu!

– Sudija Danijela Samardžić 20. avgusta donela je rešenje kojim se prihvata ponuđeno jemstvo upisom hipoteke u iznosu od 218.662 evra po nepokretnosti upisanoj u KO Bogetići, površine 242.958 metara kvadratnih, vlasništvo Vukčević Veselina, kao zamena za pritvor. Na ovo rešenje žalbu je uložio ODT Kotor, te su spisi predmeta radi odlučivanja dostavljeni Višem sudu u Podgorici 23. avgusta. Ukoliko odluka o jemstvu bude potvrđena, odnosno nakon pravosnažnosti rešenja, Uprava za nekretnine PJ Nikšić će izvršiti upis hipoteke u korist Osnovnog suda u Kotoru na predmetnoj nekretnini, a ukoliko se okrivljena ne odazove na prvi uredan poziv suda, a izostanak ne opravdava, ako se bude spremala za bekstvo ili ako se pojavi neki drugi razlog za određivanje pritvora, jemstvo će se ukinuti, a protiv okrivljene Adrović Emine će se odrediti pritvor.

Ročište za potvrđivanje optužnice Emine Adrović je zakazano za 28. avgust ove godine.

POSETA U SPUŠKOM ZATVORU: Ombudsman pitao Saru Vidak šta se desilo, njen odgovor je malo neobičan

Nezvanične informacije su da je Emina Adrović vozila brzinom od 120 kilometara na čas kada je naletela na mladi par. Verenici su navodno pokušavali da pređu ulicu na pešačkom prelazu, koji više nije u funkciji, kada je na njih iz pravca Budve naletelo Eminino vozilo.

zrtve

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Preživela Snežana Rudinac nalazi se već 40 dana u bolnici u komi, a njeno stanje je nakon zadobijenih povreda veoma teško. U saobraćajnoj nesreći zadobila je povredu glave, potkolenice, natkolenice i grudnog koša i zbog tih povreda se nalazi još uvek u komi, iako se početkom avgusta probudila na tren i pitala za verenika.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)

1 Comment on "ODREĐENA KAUCIJA CRNOGORKI KOJA JE PREGAZILA MILOŠA I SNEŽANU: Za OVOLIKO NOVCA Emina izlazi na SLOBODU"

  1. Koja nepravda CRNOGORSKA trebali su Snežanu Rudinac / još u komi / smestiti u zatvor u Spuž, Vernik je ubijen… A EMINU ADROVIĆ pustiti na slobodu jer adokat kaže da je vozila nešto preko 50km /sat a čitam 120 km /sat. i ubijeni su na prelazo koji je nekad bio. TO JE CRNA GORA,NEZNAM ŠTA ČEKA SRBIJA,ONAJ CRNOGORAC ĐURO ĐUROVIĆ IZ BIJELOG POLJA DIREKTOR BEOGRADSKE POSLOVNE ŠKOLE PRONEVERIO 7 MILIONA EVRA SEBI DAO PLATU 1,3 MILIONA DINARA PLUS 26 MILIONA GOD. BONUS…SRBIJO,SRBIJO JADNA LI SE…

Comments are closed.