OBRT U ISTRAZI UBISTVA LUKE RADULOVIĆA: Likvidacija naručena iz Nemačke i Švedske?!

ubistvo

Foto: Pixabay, Facebook/Luka Radulovic, Google maps

O motivu za ubistvo Luke Radulovića (37), koji je 18. aprila likvidiran u kafani “Ispod mosta”, u Crnotravskoj 8 u Beogradu, a koji je odranije javnosti poznat po presecanju kolone vozila predsednika Srbije Aleksandra Vučića “bentlijem”, i dalje se nagađa.

Kao glavni razlog uglavnom se navode trgovina drogom, dugovi i cinkarenje. Međutim, kako Telegraf.rs saznaje, deo istrage usmeren je i ka švercu automobila iz Švedske i Nemačke. Prema našim informacijama, Radulović se nekome ozbiljno zamerio u tom poslu.

TAJNA AKCIJA MI-6 NA KiM: Britanci organizovali dva MASAKRA nad Srbima

Da je prevara u švercu automobila moguć razlog za likvidaciju, moglo se čuti još na Radulovićevoj sahrani. Tada se šaputalo da je on u Nemačkoj i Švedskoj prevario svoje saradnike, a da je posle nekoliko meseci usledila njihova osveta.

Pošto je hitno prevezen na reanimaciju, podlegao je povredama. Napadač je Radulovića upucao u stomak.

Kafana u kojoj je ubijen Radulović/ Foto: Telegraf

Luka Radulović je odavno bio poznat policiji. Protiv njega je podneto više krivičnih prijava zbog razbojništava, posedovanja i rasturanja narkotika, kao i zbog  nasilničkog ponašanja.

Obezbeđivao je lokale po Beogradu, ali i Evropi. U julu prošle godine brinuo je i o bezbednosti jednog restorana u Beču. Tamo se sukobio sa izvesnim Čečenima gde je u obračunu oružjem ranio dvojicu. Od tada je bio u Srbiji.

Slavna pevačica Dženifer Lopez u zagrljaju SRPSKOG SPORTISTE: Ova fotografija je obišla svet! (FOTO)

Postojale su informacije da je sarađivao sa Filipom Koraćem i Lukom Bojovićem, a preko njih i sa škaljarskim klanom. Bio je poznat kao čovek koji “odrađuje poslove za gradske face”.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)