OBRT U ISTRAZI, NEMCI SUMNJAJU: Policija istražuje i mogućnost da je na pevača izvršen ATENTAT?!

sudar

Foto: Printscreen

Nemačka policija sumnja da je kobnog jutra na autoputu kod Bilefelda na srpskog pevača Šabana Šaulića izvršen atentant!

Kako piše nemački “Vestfalen blat”, policija u Nemačkoj istražuje to što je vozač “mazde 6”, za kojeg se ispostavilo da je Turčin, prošao bez ikakvih povreda, iako se brzinom od čak 180 kilometara na sat zakucao u “seat ibicu”, u kojem su poginuli Šaban Šaulić i njegov vozač Mirsad Kerić, dok je pevačev kum Slobodan Stojadinović teško povređen.

Zbog čudnih okolnosti udesa u kojem je poginuo Šaban, policajci istražuju i mogućnost da je na pevača izvršen atentat. Oni su utvrdili da vozač “mazde” nema prebivalište u Nemačkoj, da taj auto nije bio njegov, da nema dozvolu dozvolu i da je imao više od jednog promila alkohola u krvi u trenutku udesa”, rekao je izvor za nemačke medije.

Tužilaštvo je podiglo krivičnu prijavu protiv vozača za dvostruko ubistvo i traži svedoke da bi proverili da li je reč o atentatu.

U medijima je objavljen broj telefona na koji mogu da se jave svedoci te stravične nesreće. Policiji je čudno kako je vozač “mazde” prošao bez ikakvih povreda, a Šaban i Mirsad su poginuli, dok je Slobodan teško povređen. Zbog toga se razmatra mogućnost da to nije bila slučajna saobraćajna nesreća, već namera vozača “mazde” da ubije pevača. Policija trenutno istražuje i da li su Šaban, Mirsad i Slobodan imali sigurnosni pojas kad se dogodio udes”, zaključuje izvor.

Podsećanja radi, vozač koji je u nedelju usmrtio Šabana na autoputu A2 u pravcu Dortmunda, pokušao je da slaže policiju. On je ispričao kako je zapravo vozač “seat ibice” kriv za saobraćajku u kojoj je kralj folka izgubio život, piše Informer.

TRI ŽENE SE POTUKLE U TAKSIJU USRED BEOGRADA: Sevale pesnice, letela kosa, ali reakcija muškaraca je izazvala najveće gađenje (VIDEO)

On je ispričao da je Šabanov vozač izgubio kontrolu nad vozilom, a da on zbog radova na putu “nije mogao da izbegne prepreku, pa se zato zakucao u njega”, otkrio je izvor iz policije.

Inače, nemački Turčin po imenu Alsin Levent (35), koji je izazvao nesreću, prema poslednjim informacijama, iako je uhapšen, nije u zatvoru, već u bolnici. On je povređen i pod stalnom je prismotrom policije, otkriva izvor koji poseduje zvanične informacije iz policije.

OTRKIVEN IDENTITET VOZAČA AUTOMOBILA SMRTI: Ovo je pijani Turčin koji je ubio Šabana?!

Kad se uđe na njegov Fejsbuk profil, nema mnogo informacija, osim da radi u IT kompaniji Arvato Services, i koje muzičke grupe voli. Zanimljivo je da je na jednoj od malobrojnih fotografija koje je on objavio na FB profilu, naslikan Isus Hrist kako obara ruke sa đavolom.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)