“OBEĆAVAM TI…” Saznajemo šta je ubica rekao bivšoj ženi sekund pre nego što joj je pucao u glavu

kafić

Foto: Telegraf

Miško Jovanović koji je osumnjičen da je pucao u svoju bivšu ženu, Gordanu Jovanovič (47) i njenog brata Gorana Radosavljevića (42) u bašti kafića u Kruševcu, izazvao je saobraćajnu nesreću pa ispalio dva metka sebi u glavu.

Kako saznajemo, njih troje su od jutra sedeli za istim stolom i nije bilo nikakve svađe. Međutim, vlasnik kafane čuo je šta je Jovanović rekao bivšoj ženi samo nekoliko sekundi pre nego što će pucati u nju.

– Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa decu, pa sebe – navodno je izgovorio Jovanović, potom ustao, izvadio pištolj i pucao u Gordanu. Prvi metak ju je samo okrznuo, ali je drugo ispaljen direktno u glavu. Potom je ispalio hitac i u njenog brata.

Gordana je pala na mestu mrtva, a Goran je prebačen u kruševačku bolnicu, u kojoj se lekari bore za njen život.

Bivši supružnici imaju dve ćerke.

Muškarac je posle pucnjave iste sekunde pobagao, a kako saznajemo, on se peške uputio ka autobuskoj stanici.

Mesto ubistva, Krusevac

Bivši supružnici su od jutra sedeli u kafani i ništa nije slutilo na tragediju/ Foto: Telegraf

– U tom smeru je i naselje u kom je živeo sa bivšom ženom i ćerkama – kaže nam očevidac ubistva na licu mesta.

Na mesto ubistva došla je i žena koja je odmah pitala gde je ubica pobegao. Kada su joj rekli da je otišao prema autobuskoj stanici, zajaukala je i izgovorila: “Jao, neće valjda i decu”.

LETOVANJE NA JADRANU JOJ SE PRETVORILO U NOĆNU MORU: Probudila se sa OSIPOM NA TELU! Znala je da NISU KOMARCI ali nije bila spremna za istinu

Ljudi koji su se našli u bašti ili u prolazu, utrčali su u okolne radnje kako bi se sakrili.

– Vlasnici radnji su pozaključavali vrata i niko nije smeo da izađe neko vreme. Sve je i dalje zaključano, a policija je blokirala ovaj deo – dodaju očevici.

       

(Dnevne.rs/Izvor: N.L., Telegraf.rs)