NOVOSAĐANKA SE VRAĆALA SA PROSLAVE, PA POGINULA: Tanja se BMW-om zakucala u betonski stub

pucnjava

Foto ilustracija: Tanjug

Novosađanka Tanja R. kobne noći se vraćala kući sa fešte u Slatini na kojoj je bila sa prijateljima, ispričali su očevici saobraćajne nesreće koja se sinoć dogodila u Velikom Blaškom kod Laktaša.

– Sedili smo juče ovde na pumpi i popili piće, nakon čega je Tanja otišla na feštu u Slatinu. Bila je normalna devojka, pozitivna. Znam da je iz Srbije i da je ovde radila kao konobarica – ispričao je poznanik koji je želeo da ostane anoniman.

On dodaje da je uzrok stravičnog udesa najverovatnije bila neprilagođena brzina.

Državljanka Srbije Tanja R. poginula je sinoć oko 19.25 časova kada je BMW koji je vozila udario u betonski stub ulične rasvete pored lokalnog puta Laktaši – Slatina.

PREDSEDNIK SRBIJE JE ZAHVALAN SOROŠU: Evo o čemu su razgovarali na sastanku

Od siline udarca betonski stub je izvaljen iz ležišta. Meštani pričaju da se gotovo svake sedmice dogodi neka saobraćajna nesreća na ovoj deonici puta.

– Vozači voze prebrzo na ovom delu puta, a krivine su preteške, posebno za neiskusne vozače. Pre nekoliko meseci, samo desetak metara iznad ove nesreće čovek se “mercedesom” zakucao u betonski stub. Na sreću on je ostao živ, a ova devojka je poginula. Crna sudbina – ispričao je za Srpskainfo meštanin Velikog Blaška.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka saopšteno je da je tužilac naredio da se sprovede detaljna istraga kako bi bile utvrđene tačne okolnosti nesreće.

Zatražena je obdukcija nastradale Novosađanke, a biće obavljena i veštačenja tehničke ispravnosti automobila BMW.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)