NOVI DETALJI TRAGEDIJE KOD BOGATIĆA: Samo što se oženio i dobio naslednika! Majka ga videla kako pada na zemlju, gume mu smrskale telo

tragedija

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

U Ulici Cvetina Brkića u Glušcima, kod Bogatića, danas pre 14 časova život je nesrećnim slučajem izgubio Miša Mandić (28) iz Mačvanskog Metkovića. On se sa grupom radnika vraćao iz njive gde su brali duvan koji je bio natovaren na dve prikolice koje je vukao traktor kojim je upravljao njegov otac Milan (57).

Sedeo je na rudi između prikolica i u trenutku je pao na asfalt, a traktor je nastavio dalje da se kreće. Točkovi druge prikolice su ga pregazili i on je ostao na mestu mrtav.

Posle stotinak metara, kada je na putu primetila njegovo telo, sa prikolice je skočila njegova majka Dragosava (57) i tom prilikom slomila levu ruku.

– Nisam u tom trenutku shvatio šta se dogodilo, vidim ljudi jednostavno padaju kao džakovi. Ostali koji su sedeli na prikolicama vikali su vozača traktora da bi ga zaustavili. On ih, međutim, nije čuo jer je bio u kabini. Traktor se zaustavio tek nekih 300 metara dalje pošto ga je sustigao autom Dušan Perišić i rekao mu šta se desilo – priča očevidac sa mesta nezgode.

Majka Dragosava je dotrčala do sina čije beživotno telo je ležalo na putu. Očevici navode da su pored tela videli mobilni telefon i kutiju cigareta. Pretpostavlja se da su mu ispali pa je nesmotreno pokušao da ih dohvati ili se ruda ljuljala pa je izgubio ravnotežu i pao.

Očevici navode da je majka kukajući nad telom mrtvog sina govorila kako mu je savetovala da ne seda na rudu, ali je nije poslušao. Po svemu sudeći koban je bio udarac glavom u asfalt, jer je krvario iz nosa i na usta, ali je prema nalazu lekara hitne službe Doma zdravlja iz Bogatića Mandić zadobio i prelom ruke i levog kuka.

UŽAS KOD BOGATIĆA: Mladić (28) pao između 2 prikolice na traktoru, točkovi ga ubili na mestu

Tragovi guma traktorske prikolice bili su uočljivi u predelu bubrega.

Uviđaj je u prisustvu pripadnika policijske stanice iz Bogatića obavio javni tužilac iz Šapca.

Majka Dragosava je zbrinuta u šabačkoj bolnici, stavljen joj je gips i puštena je na kućno lečenje. Mandić se nedavno oženio i u braku sa suprugom Slavicom ima šestomesečnu bebu.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)