NOVI DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA: Svetlana je vezala verenika, a njen bivši mu ODRUBIO GLAVU?!

tragedija

Foto: Privatna arhiva

Svetlana J. (39) iz Divoša uhapšena zbog sumnje da je pomogla bivšem nevenčanom suprugu Dragutinu Mihajloviću (39) da sekirom ubije Sinišu J. (52), za kog je trebalo uskoro da se uda.

Svetlana J. (39) iz Divoša kod Sremske Mitrovice uhapšena je zbog sumnje da je pomogla bivšem nevenčanom suprugu Dragutinu Mihajloviću Žući (39) da sekirom ubije njenog verenika, pekara Sinišu J. (52).

Kako Kurir saznaje, do obrta u istrazi je došlo nakon saznanja da je i Svetlana učestvovala u zločinu.

– Najpre se verovalo da je Dragutin došao u njenu kuću, zatekao Svetlanu i Sinišu u krevetu i u nastupu ljubomore i besa nesrećnog čoveka iskasapio sekirom.

“POLIO SE BENZINOM I POSTAO ŽIVA BUKTINJA” Umro mladić koji se zapalio jer je DOBIO OTKAZ, roditelji gledali kako gori ispred pekare (FOTO)

Žuća došao prvi

– Međutim, nakon detaljne istrage utvrđeno je da su Svetlana i Dragutin bili u kući kada je Siniša došao s posla. Mihajlović je nakon svađe najpre nekoliko puta sekirom udario Sinišu u glavu i onesvestio ga. Potom je tražio od Svetlane da ga veže, što je ona i uradila, a kasnije ga je dokrajčio i odrubio mu glavu sekirom – rekao je izvor Kurira blizak istrazi. On objašnjava da je najpre uhapšen Dragutin, a nekoliko sati kasnije i Svetlana, kojoj se stavlja na teret da mu je pomogla da izvrši zločin.

Meštani su potvrdili da je Dragutin bio u kući pre nego što je došao Siniša.

– Jedan komšija kaže da je Dragutina Žuću video u autobusu za Divoš u petak uveče oko 19 sati i da je bio mrtav pijan. S druge strane, pekar Siniša je to isto veče oko 18 sati otišao da radi u Sremskoj Mitrovici. Najverovatnije je da je Žuća zapravo noć proveo kod Svetlane, jer je iz drugog sela, a da je Siniša došao ujutru s posla kod nje – priča komšija. Prema njegovim rečima, znajući Žućinu narav, verovatno je došlo do svađe kada je Siniša došao.

Hteo da se oženi njom

Meštani kažu da se Svetlana J. godinama bavila prostitucijom, a da je s Mihajlovićem bila nekoliko godina u vezi i da su živeli nevenčano.

Foto: privatna arhiva

– Svetlana je kuću u Divošu kupila pre nekoliko godina – priča komšija koji nije želeo da mu obajvljujemo ime.

Prema njegovim rečima, nesrećni Siniša J. je bio zaljubljen u Svetlanu.

POGINUO U PAKLU KOŠARA: Majka je sahranila Sašu, a onda je stiglo njegovo PISMO SA RATIŠTA! Imao je 2 želje, obe mu je ispunila posle 40 dana

– Niko od nas ne zna da li ima porodicu i odakle je tačno. Imao je nameru da je uskoro oženi i svaki dan je dolazio kod nje – kaže naš sagovornik.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Jelena Rafailović)