NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD ŠAPCA: Putnik iz drugog automobila otkriva šta je PRETHODILO TRAGEDIJI

tragedija

Foto: Facebook/Printscreen

Policija i dalje istražuje kako je došlo do stravične saobraćajne nesreće u Tabanovićima kod Šabca, a prema jednoj od verzija koju inspektori ispituju, kobne subote po povratku  iz grada poginuli tinejdžeri su se sa društvom trkali automobilima.

Nakon što su se ford fijestom zakucali u stub, na licu mesta su poginuli Sara Lolić (17), Miograd Jovičić (19), Ivana Bogunović (20) i Tanja Lacković (18), dok je Marija Lolić (20), koja je bila za volanom, teško povređena.

Pre nesreće oni su bili u provodu, nakon čega su se automobilima uputili ka Mačvanskom Pričinjeviću. Prema informacijama do kojih je došla policija, nekome od njih je tada palo na pamet da se trkaju.

Šta se dešavalo kobne večeri, ispričao je jedan od putnika iz drugog automobila, a kada bude u stanju, inspektori će obaviti razgovor i sa Majom Lolić.

TUŽNE POVORKE SE SASTALE KOD CRKVE: Sahranjeno troje mladih koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći kod Šapca

Ovaj svedok je navodno rekao da je njihov automobil išao ispred i da se udes dogodio kada su naišli na biciklistu koji nije imao osvetljenje.

tragedija

Foto: Privatna arhiva, Kurir

– Bili smo ispred njih i upalili smo duga svetla na kolima kako bismo osvetlili put. Vozili smo oko 100 km na čas, pa predpostavljam da su oni išli nešto manjom brzinom. U jednom momentu ispred nas se pojavio biciklista i tada je drug koji je vozio malo cimnuo volan. Pogledali smo pozadi da vidimo gde je drugi auto jer smo se uplašili da neće videti biciklistu. Tada smo videli kako ford skreće u jarugu i udara u stub – priča potreseni mladić.

On dodaje i da su se odmah vratili na mesto udesa i pozvali Hitnu pomoć.

       

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Srpski telegraf.rs)